Fenerbahçe'de kadro krizi ! Kadro dışı...

Fenerbahçe'de kadro krizi ! Kadro dışı...
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de yarın Kayserispor ile oynayacak olan Fenerbahçe'de Fernandao krizi yaşanıyor.

Fenerbahçe'de yeni bir kriz ortaya çıktı... Teknik Direktör Aykut Kocaman, kadro konusunda sıkıntı yaşarken bir oyuncusunu feda etmek zorunda kalacak... İşte, sarı lacivertli takımda yaşanan bu gelişmeye gelin hep birlite yakından bakalım...

Fenerbahçe’de 21 kişilik maç kadrosunda 12 yabancı bulundurma zorunluluğu yine sakatlığı geçen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Fernandao’nun kadro dışı kalmasına neden olacak. Brezilyalı golcü bu yüzden bir hayli moralsiz.

Çok eleştirilen ve sahada bekleneni veremeyen Robin van Persie sakatlığı, büyük umutlar beslenen Eljif Elmas ise 15. yabancı olduğu ve henüz A takımında oynaması için izin çıkmaması nedeniyle dışarıda kalan ilk iki isimdi.

Bu ikiliye bir üçüncü ismi eklemek isteyen teknik direktör Aykut Kocaman, hafta içindeki idmanla büyük çıkış yakalayan Brezilyalı golcüsünü bu hafta da kadroda yer vermeyecek. Fernandao'nun sezon içinde sakatlık yaşanması halinde as kadroya girmesi bekleniyor... Bu oyuncu büyük ihtimalle Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giyecek.

Fanatik