Fenerbahçe'de 'Kocaman' kararsızlık !

Fenerbahçe'de 'Kocaman' kararsızlık !
Güncelleme:

Tecrübeli hoca Josef ve M.Topal ikilisinin son hafta sergilediği futboldan memnun kalırken, Ozan, Alper ve Mehmet Ekici ilk 11’i oldukça zorluyor.

ART arda alınan beraberliklerden sonraki Demir Grup Sivas galibiyeti F.Bahçe’ye ilaç olurken, sakatların iyileşmesi de teknik direktör Aykut Kocaman’a artı doping oldu. Sezon başından bu yana sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığından dolayı bir türlü elinde bol alternatifli kadro olmayan tecrübeli hoca, Antalya deplasmanına kalabalık bir ekiple gidecek.

AATIF KULÜBEYE

ALPER ve Valbuena’nın da iyileşmesiyle orta sahada oyuncu patlaması yaşayan sarı-lacivertlilerin bu bölgesine ciddi bir yığılma oldu. Mehmet Topal-Josef De Souza’nın Demir Grup Sivas karşılaşmasındaki performansına geçer not veren teknik heyet, bu haftaki kritik deplasmanda o bölgede rotasyona gitmek istemiyor.

VALBUENA’NIN Antalya karşısında 11’de olması beklenirken bu durumda Aatif’a yeniden kulübe yolu görünecek. Sağda Dirar ve ortada yine Giuliano’nun oynamasına da kesin gözüyle bakılıyor.

AYKUT Hoca, ön liberoda değişiklik yapmak istemese de Ozan, Alper ve Mehmet Ekici’nin 11’i zorladıkları öğrenildi. Karşılaşmanın gidişatına göre bu 3’lüde en az 2’sini ikinci yarıda oyuna sürecek olan Aykut Hoca, kademe hatalarından dolayı pozisyona neden olan Skrtel’i kesip cezasını tamamlayan Neto ile mücadeleye başlayacak.

Vatan

Seçiniz...