Fenerbahçe'de rota Riad Bajic'e döndü

Fenerbahçe'de rota Riad Bajic'e döndü
Güncelleme:

Eto'o ile anlaşmasına rağmen Antalya yönetimine takılan Fenerbahçe, Udinese ile imza atması an meselesi olan Riad Bajic konusunda zemin yoklamaya başladı.

Santrfor transferinde Avrupa'dan olumlu yanıt sonuç alamayan Fenerbahçe, rotayı Süper Lig'e çevirdi. Eto'o ile anlaşmasına rağmen Antalya yönetimine takılan sarı-lacivertliler, Udinese ile imza atması an meselesi olan Riad Bajic konusunda zemin yoklamaya başladı. 
 
Udinese'nin 5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna katmak üzere olduğu Boşnak yıldızla ilgili Konyaspor yönetimiyle temasa geçmeye hazırlanan F.Bahçe hamle yapmak için Kjaer işinin resmileşmesini bekliyor. Bilindiği gibi Bajic, Konyaspor'a Aykut Kocaman tarafından getirilmiş ve yeşil-beyazlı kulüpte yıldızlaşmıştı.
 
Bajic geçen sezon Süper Lig'de 32 maçta 17 gol attı.
 
"MEMNUN OLDUM"
 
Spartak Moskova teknik direktörü Massimo Carrera'dan Neustadter haberlerine yanıt geldi. Gazetecilerin "Türk medyası, Neustadter'in Spartak Moskova'ya transfer olduğunu yazıyor, ne diyorsunuz?" sorusuna Carrea, "Güzel bir haber. Çok memnun oldum" yanıtını verdi. Rus basını S.Moskova'nın, Roman için 1.5 milyon Euro bonservis önerdiğini, F.Bahçe'nin 5 milyon istediğini iddia etti.

Sabah