Fenerbahçe'de üç yıldızın bileti kesildi

Fenerbahçe'de üç yıldızın bileti kesildi
Güncelleme:

Fenerbahçe, devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Fenerbahçe devre arasında sol bek, orta saha ve hücum hattına üç takviye yapacak. Ancak bu transferler için yabancı kontenjanının açılması gerekecek. Takımdan Van Persie, Aatıf ve Fernandao’nun gönderilmesi bekleniyor.
 
Sarı-lacivertliler, Sivasspor maçını kazanıp seri galibiyetlerle puan farkını indirmeye çalışacak. Devre arası yapılacak transferlerle birlikte de kadroya takviyeler söz konusu olacak.

Skorer'in haberine göre; yönetim sol bek, orta saha ve hücum hattına üç takviye yapacak. Bu isimlerin en az ikisi yabancı olacak. Emre Akbaba transferi gerçekleşmezse üç yabancı gelecek. Yabancı kontenjanı dolu olan sarı-lacivertli takımda bu nedenle üç isimle yolların ayrılması gerekiyor.

Robin van Persie

Takımdan gönderilecek isimlerin başında Van Persie geliyor. Artık takımın bir parçası olarak gözükmeyen ve sürekli bireysel çalışmalarla günü geçiren Hollandalı futbolcunun sözleşmesi sezon sonu bitiyor. Yönetim mali şartlarda anlaşıp bu futbolcuyu devre arasında göndererek kadroda yer açacak.

Aatıf

Kağıt üzerinde takımdan ayrılması en kolay futbolcu Aatıf. Süper Lig’den birçok talibi var. Geçen sezon kiralık olarak gitmeyi kabul etmeyen futbolcu bu sezon da beklediği şansı bulamadı. Bu nedenle ikinci yarı Aatıf’ın ikna olup en azından kiralanması yüksek ihtimal.

Fernandao

Brezilyalı futbolcu da sakatlık sorunu sebebiyle hâlâ tam olarak katkı sağlayamadı. İyileşse de formayı giymesi zor gözüküyor. Yapılacak yabancı transferi kapsamında Brezilyalı ya kiralanacak ya da gelen teklifler değerlendirilecek. Bu sezon sadece bir maçta forma giyebilen Fernandao, geçtiğimiz sezon tüm kulvarlarda 31 maçta forma giymiş, 19 gole imza atmıştı.

Seçiniz...