Fenerbahçe'de Volkan Demirel devri sona erdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel'in görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe'nin yardımcı antrenörü Volkan Demirel'in görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sarı-Lacivertliler'de bir sembol isim daha kulübün kapısından ayrıldı. Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün ardından Volkan Demirel'e de veda edildi. Başkan Koç ve Volkan Demirel ortak basın toplantısı düzenledi.

İşte Koç'un açıklamalarından satır başları:

"Bugün Volkan Demirel için toplandık. Bir Volkandır Fenerbahçe. Bu lakabıyla Fenerbahçe taraftarının gönülden sahiplendiği efsaneleşmiş biridir. Volkan Demirel, yuvası olan Fenerbahçe'den bir süre ayrılmak istediğini ve kendi ayakları üzerinde durmak istediğini söyledi. Biz bu düşüncesini saygıyla karşıladık.

Hocamız kendi ekibinde Volkan'ın olmasından memnuniyet duyacağını söylemesine rağmen Volkan, bir müddet ayrılmak istediğini söyledi. Ben biraz pres yaptım, kal ve bu tecrübeli kadroyla deneyim kazan dedim. Ama o istemedi ve iddialı bir tarih vererek o tarihte Fenerbahçe'ye teknik direktör olacağını söyledi.

Evine gidip ailemle yemek yediğim tek futbolcu Volkan Demirel'dir. Umuyorum her şey gönlünce olur. Volkan'ın ayrılığı benim için çok zor bir veda."

VOLKAN DEMİREL'E DUYGUSAL VEDA

 Volkan Demirel'in ayrılık sözleri:

"Belki de ilk kez veda eden birisine böyle bir toplantı düzenleniyor. Gerçekten çok duygulandım. Fenerbahçe'de gözlerimi açtım ben. 20 yıl oldu burada. Yuvam benim Fenerbahçe. Çok antrenör, çok hoca, çok oyuncu gördüm. En büyük teşekkürü kulüp çalışanlarına yapmak istiyorum. Başkanım bu konuyla ilgili söylenmesi gereken her şeyi söyledi zaten. Hedeflerim büyük. yuvadan uçma zamanım gelmişti."