Fenerbahçe'den Mathieu ve Nasri için flaş teklif

Fenerbahçe'den Mathieu ve Nasri için flaş teklif
Güncelleme:

Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Fenerbahçe, Barcelona'da oynayan Mathieu ve bonservisi Manchester City'de olan Samir Nasri için atağa geçti.

Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve Önder Fırat’ın Fransa çıkarmasında girişimlerde bulunduğu tek oyuncunun Nabil Dirar olmadığı öğrenildi.

3 yönetici, Samir Nasri ve Jeremy Mathieu’nun menaceri Alain Migliaccio ile de masaya oturdu. Sarı-Lacivertliler, Nasri’yi Manchester City’den 1 yıllığına kiralamak istediklerini, oyuncuyla anlaşmaları halinde İngiliz ekibine teklif yapacaklarını iletti. Fransız yıldız geçtiğimiz sezonu İspanyol Sevilla kulübünde kiralık olarak geçirmişti.

Mathieu'ya 2+1 yıllık teklif...

Sarı-Lacivertliler, Barcelona’nın gözden çıkardığı ve düşük bir bonservis bedeliyle vermeye hazır olduğu Mathieu için de nabız yokladı. Menajer Migliaccio’ya, Fransız futbolcuyu 2+1 yıllığına kadroya katma talebi iletildi.

Migliaccio’nun Mathieu konusunda Sarı-Lacivertli yöneticilerle el sıkıştığı öğrenildi. Nasri için de görüşmenin olumlu geçtiği kaydedildi. Migliaccio, Fenerbahçe’nin teklifini yıldız futbolcuyla ilettikten sonra yöneticilere dönüş yapacak.

Fanatik