Fenerbahçe'den stat operasyonu !

Fenerbahçe'den stat operasyonu !
Güncelleme:

Fenerbahçe yönetimi, iç saha maçlarını oynadığı Ülker Stadyumu’nda da büyük yenilikler gerçekleştirecek.

Çimlerin güneş ışığı almasını engelleyen mevcut çatı sökülerek, şeffaf çatı monte edilecek. Taraftarların daha konforlu maç izlemeleri için 50 bin adet yeni koltuk takılacak. Basın tribünündeki ekranlar da LCD monitörlerle değiştirilecek.
 
Gelecek sezon Süper Lig şampiyonluğunu şansa bırakmamak için kadroda önemli değişiklikler yapma kararı alan Fenerbahçe yönetimi, iç saha maçlarını oynadığı Ülker Stadyumu’nda da büyük yenilikler gerçekleştirecek. Ligin 33. haftasında 27 Mayıs Cumartesi günü Trabzonspor ile oynanacak iç sahadaki son maçın ardından stattaki operasyon başlayacak. İşte statta yapılacak yenilikler:

Mevcut çatı, çimlerin büyük bölümünün güneş almasını engelliyor. Bu yüzden de çimlerin ömrü kısalıyor. Sarı lacivertli yönetim çatıyı şeffaf hale getirip çimlerin güneş ışığından yeterince faydalanmasını sağlayacak.

Stattaki tüm koltuklar değiştirilecek. Taraftarların daha konforlu maç izlemesi için 50 bin adet yeni koltuk alınacak. Kale arkasındaki koltukların yerine ‘açılır-kapanır’ lüks koltuklar takılacak.

Saha zeminindeki çimler kaldırılarak yerine hibrit çim serilecek. Mevcut çimden daha uzun ömürlü olan hibrit çim, futbolcuların sakatlanma riskini yüzde 70 düşürüyor.

ARTIK YOLLAR KAPANMAYACAK

Fenerbahçe yönetimi, gazetecilerin daha iyi şartlarda görev yapmaları için Ülker Stadyumu’nun basın tribününde de değişiklik yapacak. Mevcut ekranların yerine LCD monitörler konacak.

Yönetim, taraftarlara büyük eziyet çektiren ‘maç günleri stadın etrafındaki yolların kapatılması’ uygulamasının kaldırılması için harekete geçti. Başkan Aziz Yıldırım, bizzat Emniyet Müdürlüğü ile görüşerek, taraftarlara maç günleri büyük sıkıntılar yaşatan bu sisteme son verilmesini istedi. Gelecek sezon bu uygulamanın kaldırılması bekleniyor.

1- ŞEFFAF ÇATI

ÇİMLERiN yeterli güneş almasını engelleyen mevcut çatı kaldırılarak, şeffaf çatı monte edilecek.

2- LCD MONİTÖRLER

GAZETECİLERİN maçlarda daha iyi şartlarda görev yapmaları için basın tribününe LCD monitörler takılacak.

3- LÜKS KOLTUKLAR

50 bin kişilik stattaki tüm koltuklar değişiyor. Kale arkalarınına ‘açılır-kapanır’ lüks koltuklar takılacak.

4- HİBRİT ÇİM

Zemindeki mevcut çimler sökülerek, son teknoloji ürünü hibrit çim serilecek.

Hürriyet