Fenerbahçe'den yıldız taarruzu

Fenerbahçe'den yıldız taarruzu
Güncelleme:

Atatürk Havalimanı'nda görüntülenen Çetinkaya, ortaya atılan şok haberleri doğrulamadı. Ancak Ben Arfa, Nasri ve Iheanacho ile görüşme yapacağı iddia edildi. Bu hafta iki takviye yapılacak!..

F.BAHÇE uzun süredir peşinde olduğu Ben Arfa'da artık sona geldi. Transferi bitirmek için tam yetki verilen Menajer Hasan Çetinkaya, PSG ile görüşmek için dün sabah Paris'e gitti. Havalimanında açıklama yapan Çetinkaya, "Transferi nereden çıkartıyorsunuz! Özel işlerim var. Ben Arfa gelse nerede oynayacak?" diyerek yalanlamada bulundu. Fransız basınında ise F.Bahçe'nin oyuncuyu yıllığı 4 milyon euro + bonus önerisiyle ikna ettiği, kulübü PSG'yle de sıkı pazarlığa giriştiği belirtildi. İddiaya göre Sarı-Lacivertliler, kiralama önerisinde bulunacak.

IHEANACHO'YA YOBO REFERANSI

Bir başka iddia da İngiltere'den geldi. M.City, Kanarya'ya sürpriz bir öneride bulundu. Kadroda düşünülmeyen Samir Nasri satılık, 20 yaşındaki forvet Kelechi İheanacho ise kiralık olarak F.Bahçe'ye önerildi. Nasri'nin bonservisiyle gönderilmek istenmesi Finansal Fair Play kriterleri açısından Sarı-Lacivertlileri zora soktu. Çünkü Kanarya, bonservisiyle bir futbolcu almak istediğinde kesinlikle satış yapmak zorunda kalacak. Türkiye'ye sıcak bakan genç forvet İheanacho da F.Bahçe'nin Nijeryalı eski stoperi Yobo ile görüştü ve olumlu referanslar aldı.