Fenerbahçe'nin kasasını dolduracak proje

Fenerbahçe'nin kasasını dolduracak proje
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin hayata geçirmek için uzun süredir uğraştığı stat turu projesi, sarı lacivertli kulübe büyük gelir sağlayacak.

Sarı lacivertli kulübün 2 yıllık itinalı bir hazırlık sonrası geçen hafta başlattığı stat turu etkinliğine yılda 300 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor.

YILDA 9 MİLYON TL GELİR

Yaklaşık 2 yıldır hazırlıkları süren tur geçen hafta içinde başladı. Yıllık 300 bin ziyaretçinin beklendiği turdan 9 milyon TL gelir hedefleniyor. 30 TL karşılığında yapılan turda Ülker Stadı'nın soyunma odaları, hakem odaları, özel noktaları gezilebiliyor ve green box ile fotoğraflar çekilip sevilen sporcularla fotoğraflar oluşturuluyor.

YABANCI TURİSTLER DE STADA AKIN EDECEK

Stat turuna yabancı turistlerin de gelebilmesi için tur şirketleri ile anlaşmalar gerçekleştiriliyor. Ziyaretçilere dijital deneyimler sunan tura katılanlara, etkinlik sonunda özel katılım sertifikaları veriliyor.

Sarı lacivertli kulüp, dünyanın önde gelen kulüplerinin de gerçekleştirdiği bu organizasyon sayesinde ilerleyen senelerde çok daha büyük gelirler elde etmeyi hedefliyor.

Hürriyet