Fenerbahçe'nin yeni sezondaki teknik direktörü belli oldu

Fenerbahçe'nin yeni sezondaki teknik direktörü belli oldu
Güncelleme:

Fenerbahçe’de teknik direktör konusu artık nihayete kavuşuyor. Pereira görevdeyken teknik direktör çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, aradığı teknik direktörü buldu.

Milliyet'ten Senad Ok'un haberine göre yapılan birçok görüşmenin ardından Löw’le birçok konuda anlaşma sağlandı. Gelecek hafta yani 6 Mart’taki Trabzonspor maçının sonrasında Başkan Ali Koç’un Almanya’ya gideceği ve Löw ile yüz yüze son bir görüşme yapacağı öğrenildi. Hatta Löw’ün de bu sezon özelinde Fenerbahçe’nin maçlarını izlediği de biliniyor.

Bu görüşmede artık iki tarafın kesin anlaşmaya varıp ardından resmi mukavele sürecine geçilmesi bekleniyor. 62 yaşındaki deneyimli teknik adamın sadece üstyapı değil altyapı ile de yetkili olacağı ifade edildi. Bu sayede sarı-lacivertlilerde bir oyun kültürü oluşması hedefleniyor. Ayrıca mevcut teknik direktör İsmail Kartal’ın da Löw’ün ekibinde yer alacağı dile getirildi.

İkili 1998-99 sezonunda da Fenerbahçe’de beraber çalışmıştı. Löw’ün kendi ekibiyle A takımda yeni bir yapı kuracağı da aktarıldı. Mart ayı içerisinde Joachim Löw için resmi bir açıklama bekleniyor.

Löw, 1998-99 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştırmıştı.

Milliyet