Fikret Orman: ''O kontratı görmek istiyorum''

Fikret Orman: ''O kontratı görmek istiyorum''

Fikret Orman, bonservisinde yüzde 50 pay sahibi oldukları Mario Gomez'in Wolfsburg'a satışı sonrası açıklanan rakama inanmadıklarını söyledi.

Orman, "Almanya’dakigazeteler 7 milyona gittiğini yazdı, ama Napoli’nin Wolfsburg’a 14 milyon Euro teklif ettiğini biliyorum. Şimdi bahsettikleri rakam 1 milyon 100 bin Euro. Kimse aklımızla alay etmesin. Bize kontratları yollasınlar görelim" dedi.

Fiorentina dışında başka bir takıma gitmesi durumunda bonservis bedelinin yüzde 50’sini alma hakkına sahip olan siyah beyazlıların başkanı, Gomez’in sözleşmesine dair şüpheleri olduğunu açıkladı. Caner Erkin, Aboubakar, Gökhan İnler, Talisca, Utku Yuvakuran, Atınç Nukan, Fabricio ve Oğuzhan Aydoğan için Vodafone Arena’da dün bir imza töreni düzenledi. Orman, törenden sonra çarpıcı açıklamalar yaptı. 

KİMSE AKLIMIZLA ALAY ETMESİN
Mario Gomez'in kontratını inceleyeceklerini belirten Orman, “Gomez konusunda ücret ödemek için başvurdular. Kabul etmedik, önce kontratları görmek istedik. Almanya’daki gazeteler 7 milyona gittiğini yazdı, ama Napoli’nin Wolfsburg’a 14 milyon Euro teklif ettiğini biliyorum. Şimdi bahsettikleri rakam 1 milyon 100 bin Euro. Kimse aklımızla alay etmesin. Bize kontratları yollasınlar görelim. Gomez’in menajeri Fiorentina’dan habersiz anlaşmak istedi, fakat bunu etik bulmadık ve reddettik” dedi.


ŞENOL GÜNEŞ DE BENİM GİBİ LAZ!
Benfica’dan 2 yıllığına kiralanan Talisca transferine de değinen Orman, “25 milyon Euro’ya İngiltere’ye gidecekti, ancak pasaportundan ötürü gidemedi” dedi. Teknik direktörleri Şenol Güneş’in transferlerin gecikmesi nedeniyle daha önce yaptığı eleştirilere hak veren Orman, “Türkiye’nin en namuslu, kaliteli teknik direktörü Şenol Güneş’tir. Hocamız benim gibi laz, olur öyle şeyler arada. Hocamız haklı. Neden haklı? Teknik direktör kampa gitmeden kadroyu görmek ister, bu çok normal. Beşiktaş’ın transferleri bir an önce gelmesi gerekiyor. Bu konuda haklı, ama bizim açımızdan baktığınızda mali duruma bakmak zorundayız. Beşiktaş’ın futbolcularına eylül itibariyle 1 TL borcu yoktur. Artık söz Güneş ve ekibinde” dedi.