Flaş karar ! Bir kaleci yeter...

Flaş karar ! Bir kaleci yeter...

Beşiktaş Yönetimi, takımda 5 stoper bulunduğu için sadece kaleci takviyesini önerecek.

Torku Konyaspor maçı sonrası Teknik Direktör Güneş ile transferi masaya yatıracak olan Beşiktaş Yönetimi, takımda 5 stoper bulunduğu için sadece kaleci takviyesini önerecek.

Sporting’e 3-1 yenilerek Avrupa defterini kapattıktan sonra transfer rotasını değiştirerek sadece kaleci üzerine odaklanan Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş ile bir araya gelerek, çalışmalarına son şeklini verecek. Siyah-beyazlı yönetim takımda beş stoper olduğu için, devre arasında sadece kaleci transferi yapılmasını önerecek.

Rhodolfo, Ersan, Franco, Milosevic ve Tosic’in, sadece lig için yeterli olacağına inanan Beşiktaş Yönetimi, stoper için ayrılan paranın tamamını, siyah-beyazlı takıma uzun süre katkı sağlayacak bir kaleciye yatırmayı teklif edecek. Arsenal’den Ospina, Dnipro’dan Boyko ve Botafogo’dan Leite ile temas halinde olan yönetim, maliyet nedeniyle devre arasında tek transfer yapılmasından yana olduğunu teknik heyete söyleyecek.

Orman karşı

Şenol Güneş’in, bu öneriyi kabul etmesi halinde Beşiktaş, görüşülen bu üç kaleciden birini kampa yetiştirmeye çalışacak. Ospina için Arsenal’in fazla istekli olmaması nedeniyle, bu transferde geri adım atan yönetim, son bir kez daha İngiliz kulübüyle masaya oturacak. Yönetim herhangi bir olumsuzluk durumunda, Brezilyalı Leite’yi liste başına alacak.

Tolga ve Günay’ı da kadrosunda tutacak olan Beşiktaş Yönetimi, Avrupa’dan elendiği için yeni bir transfer stratejisi izleme kararı alırken, Teknik Direktör Şenol Güneş ile Konyaspor maçından sonra masaya oturacak. Transferleri bizzat yöneten Başkan Fikret Orman’ın ise, yeni bir stopere tamamen soğuk olduğu ortaya çıktı.

Milliyet