Gael Clichy imzaya çok yakın

Gael Clichy imzaya çok yakın
Güncelleme:

Gazete, Valbuena’nın transferini bitiren Fenerbahçe’nin bir başka Fransız oyuncu Gael Clichy ile görüşmelerde önemli yol kat ettiğini yazdı.

Gael Clichy, bir süredir Türk takımlarının gündeminde. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe, Fransız yıldız için girişimlerde bulunsa da Manchester City’yi ikna edememişti. 31 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi bu sezon sona erdi ve boşa çıktı. Sarı-Lacivertliler de bir kez daha girişimlere başladı.

Fransa’nın yüksek tirajlı gazetelerinden L’Equipe’e göre bu girişimlerde sona gelindi. Gazetede, Cilchy’nin Fenerbahçe’nin yaptığı 3 yıllık teklife olumlu yaklaştığını, pazarlıkların son aşamada olduğunu yazdı. L’Equipe, önceki gün Mathieu Valbuena’nın İstanbul’a geldiğini hatırlatarak, Gael Clichy’nin de önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelebileceğini belirtti.

Başakşehir de peşinde

Fransız sol bekin adı Galatasaray’la da anılıyor. Clichy için resmi girişimde bulunan bir diğer Türk kulübü ise Başakşehir. Asbaşkan Mustafa Saral, Fransız futbolcuyla ilgili olarak, “Clichy ile görüşmelerimizi yaptık. Kendisine teklifimizi ilettik ve yanıt vermesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.