Galatasaray Başkanı'ndan şok iddia: ''Gizli ses kaydı alıyorlar''

Galatasaray Başkanı'ndan şok iddia: ''Gizli ses kaydı alıyorlar''
Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, medya mensuplarıyla sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Elmas, "Soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemciler var" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, soyunma odası koridorlarında gizli ses kaydı yapan gözlemci olduğunu söyledi.

Elmas, "Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) çözüm istemeyen, çözümsüzlükten beslenen isimler var. Tff'de seçimlere hazırlanan gruplar Nihat Özdemir'i de zor durumda bırakıyor. Bizim TFF'den isteğimiz eşit uygulama. Hakemlerin kararları kulübe ve kişiye karşı aynı olmalı. Soyunma odası koridorunda gizli ses kaydı yapan gözlemciler var. Hakem raporunu değiştiren gözlemciler var. İlk defa kulüp başkanları aynı konularda mutabık. Biz sisteme uymayacağız,sistemi değiştireceğiz” dedi.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN SÖZLEŞMESİ YENİLENECEK

DUVAR - Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, düzenlediği basın toplantısında ara transfer dönemine ve gündeme dair açıklamalarda bulundu. Önceliklerinin Galatasaray'ın finansal yönünü güçlendirmek olduğunu söyleyen Elmas, "Biz bir dönemi kurtarmak için transfer yapmayacağız. Galatasaray'ın geleceğini düşünerek hareket edeceğiz. Gelen giden oyuncuların maliyetlerine göre takviyeler yapacağız" dedi.

'MOHAMED GALATASARAY'DA KALMAK İÇİN İSTEKLİ'

Galatasaray'ın genç forveti Moustafa Mohamed'ın bonservisini alma konusunu değerlendirdiklerini belirten Elmas, "Aralık sonuna kadar opsiyonumuz var. Kendisi Galatasaray'da kalmak için istekli. Bu kulüpte kim oynamak istemez?" diye konuştu.

Elmas, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken genç kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun da sözleşmesinin yenileneceğini açıkladı.

 'BAŞKANLIK PERFORMANSIM 10 ÜZERİNDEN 5'

Şampiyonluk yarışını da değerlendiren Elmas, "Genç bir takım kurduk ve alışma sürecinde dalgalanmalar olacağını tahmin ediyorduk. Hiçbir şey bitmedi. Ligde herkes her an puan kaybedebiliyor. 14 puan fazla görünse de bu farkın pozitif anlamda böyle kalmayacağına eminim. Galatasaray'ın geleceği için bir dönem istediğimiz sonuçları alamayabiliriz belki ama bundan korkmuyoruz" diye konuştu.

Başkanlık performansına 10 üzerinden 5 verdiğini söyleyen Elmas, "Ben kendime şu an için 10 üzerinden 5 veriyorum çünkü Galatasaray ile kurduğum hayallere ulaştığımız zaman 7-8'lere çıkabilirim" dedi.