Galatasaray, Cengiz Ünder'i kiralıyor !

Galatasaray, Cengiz Ünder'i kiralıyor !
Güncelleme:

Başakşehir'den Roma'ya transfer olan, fakat İtalyan devinde yeteri kadar forma şansı bulamayan Cengiz Ünder, kiralık olarak Galatasaray'a geliyor.

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, futbol direktörü Cenk Ergün ve teknik direktör Igor Tudor'un toplantısında sürpriz bir transfer kararı çıktı. Devre arasında yapılacak transferlerin de masaya yatırıldığı görüşmede, takıma takviye için öne çıkan isim milli futbolcu Cengiz Ünder oldu. 

A Spor'un haberine göre sezon başında Medipol Başakşehir'den Serie A ekibi Roma'ya 13 milyon euro karşılığında transfer olan 20 yaşındaki futbolcu, İtalyan ekibinde şu ana kadar fazla forma şansı bulamadı. Teknik direktör Igor Tudor'un da transferi konusunda olumlu rapor verdiği genç yıldız için sarı kırmızılı yönetim Roma kulübüyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Galatasaray yönetimi Roma ile Cengiz Ünder'in devre arasında transferi için görüşürken, milli futbolcunun yarım sezonluk kiralanması durumunu sordu. 

Roma kulübü de büyük yatırım yaptığı Cengiz Ünder'in daha fazla forma giyeceği bir takıma kiralanmasına sıcak bakıyor. Sarı kırmızılu kulüp genç yıldızı Serie A'da takıma kiralamaya düşünürken, Galatasaray gibi şampiyonluğa oynayacak takımda forma giyerek tansiyonu yüksek maçlarda deneyim kazanmasına daha sıcak bakabileceği ifade edildi.

Seçiniz...