Galatasaray Feghouli ve Zoran Tosic ile uçacak

Galatasaray Feghouli ve Zoran Tosic ile uçacak
Güncelleme:

Kanat oyuncusu transferi için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Sinan Gümüş'ün ayrılma ihtimalinin artması üzerine Sofiane Feghouli ve Zoran Tosic ikilisiyle birden anlaşma yapma hedefinde.

Transfer döneminde Younes Belhanda, Bafetimbi Gomis, Maicon ve Mariano'yu renklerine katan Galatasaray kanat oyuncusu için yapılan çalışmalara ağırlık verdi. Bruma'nın ayrılığı sonrası o bölgeye bir isim transfer etmek isteyen Galatatasaray, Sinan Gümüş'ün takımdan ayrılmak istemesi üzerine iki hamle birden yapmayı hedefliyor.

İlk olarak Sofiane Feghouli'yi gündemine alan Galatasaray, Cezayirli futbolcunun transferi konusunda West Ham United ile anlaşmanın yollarını arıyor. Oyuncu Galatasaray'a gelmeye sıcak bakarken, Galatasaray İngiliz kulübüyle oyuncuya geçen sezon ödenmesi gereken 1.5 milyon Euro'luk imza parasıyla ilgili anlaşamıyor.

Sinan'ın olası ayrılığına alternatif olarak bir kanat oyuncusu daha kadroya katmak isteyen Galatasaray Feghouli'nin yanı sıra Zoran Tosic'i de gündemine aldı. CSKA Moskova ile olan sözleşmesi sona eren Sırp futbolcuya mukavele önerilirken oyuncudan gelecek cevap bekleniyor.

Prensip anlaşmasına varılan Volkan Şen'in açıklanması için ise Feghouli ve Tosic'ten haber bekleyen Galatasaray, iki isimden birinin gelmemesi halinde milli futbolcu ile resmi imzaları atacak. 

Seçiniz...