Galatasaray ile Manchester United karşılaşıyor

Galatasaray ile Manchester United karşılaşıyor

Jose Mourinho'nun başına geçtiği Manchester United Galatasaray ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Zlatan Ibrahimovic'i de renklerine bağlamaya hazırlanan Kırmızı Şeytanlar, sar-kırmızılılar ile İsveç'te karşı karşıya gelecek.

Manchester United'ın resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Göteborg kentindeki 43 bin kişi kapasiteli Ullevi Stadı'nda 30 Temmuz'da oynanacak karşılaşma, TSİ 20.30'da başlayacak. 
 
İlk kez Galatasaray'a karşı
 
Önümüzdeki günlerde transferi açıklanması beklenen Zlatan Ibrahimovic'in de ülkesinde yapılacak maçta ilk kez Cim Bom karşısında forma giymesi bekleniyor. 
 
Kamplar İsviçre ve Danimarka'da
 
Sarı-kırmızılı futbol takımı 2016-2017 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz Cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ve Riekerink yönetiminde başlayacak. Sarı-kırmızılı ekip 9 gün İstanbul'da çalıştıktan sonra 10 Temmuz Pazar günü İsviçre'nin Gwatt bölgesine giderek çalışmalarına burada devam edecek.

22-017.jpeg 
Galatasaray, İsviçre ve Danimarka'da gerçekleştireceği kamp boyunca 4 hazırlık maçı yapacak. 
Yurt dışındaki ilk kampında 12 Temmuz Salı günü İsviçre Süper Lig  ekiplerinden Thun ile Lachen Stadı'nda hazırlık maçı yapacak sarı-kırmızılı ekip,  Uhren Kupası organizasyonunda 17 Temmuz Pazar günü İsviçre Challenge Lig'den  Zürih ile Tissot Arena'da ilk karşılaşmasına çıkacak. Galatasaray, bu kupadaki ikinci mücadelesini aynı statta 19 Temmuz Salı günü bu ülkenin bir başka Süper  Lig ekibi Young Boys ile oynayacak.
 
Galatasaray, yeni sezon öncesindeki ikinci kampını Danimarka'da  yapacak. 
 
Zürih ile oynayacağı karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek sarı-kırmızılı ekip, ikinci kamp dönemi için 23 Temmuz Cumartesi günü Danimarka'nın Aarhus şehrine gidecek ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek. 
 
Galatasaray, buradaki tek hazırlık maçında ise 26 Temmuz Salı günü Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus ile Ceres Park'ta karşılaşacak.

Milliyet