Galatasaray Paşa'ya patladı !

Galatasaray Paşa'ya patladı !

Spor Toto Süper Lig'im 30. haftasında Galatasaray, evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 4-1 mağlup etti.

Süper Lig'de 7 hafadır galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray, şeytanın bacağını kırdı..

Avrupa kupalarını kovalayan Kasımpaşa'yı konuk eden Aslan, ilk yarısı eşitlikle sona eren mücadeleyi ikinci yarıdaki gollerle kazanarak sahadan 3 puanla ayrıldı..

Galatasaray: 4 - Kasımpaşa: 1

Galatasaray

Muslera, Linnes, Koray Günter, Semih Kaya, Carole, Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Emre Çolak, Bilal Kısa, Olcan Adın, Podolski

Kasımpaşa

Ramazan Köse, Popov, Veysel Sarı, Titi, Veigneau, Castro, Hakan Arslan, Koita, Scarione, Del Valle, Eren Derdiyok

Goller: Dk. 13 Bilal Kısa, Dk. 62 Podolski, Dk. 70 Podolski (Galatasaray), Dk. 29 Scarione (Kasımpaşa)

İŞTE MAÇIN ÖZETİ
Diğer sayfada..

[PAGE]

90.DK: Hakem Barış Şimşek maçın son düdüğünü çalıyor ve mücadeleyi Galatasaray 4-1'lik skorla kazanıyor.

90.DK: Emre Çolak, golde asist yapan oyuncu oluyor.

90.DK: GOOOLL!! Galatasaray, Lukas Podolski ile skoru 4-1'e getiriyor. Sol kanatta topla buluşan Jose Rodriguez pasını penaltı noktasının gerisindeki Emre Çolak'a atıyor. Emre'de topun gelişine şık hareketle topu Lukas Podolski'nin önüne bırakıyor. Lukas Podolski ceza yayının içi sağ çaprazından yerden düzgün bir vuruş yapıyor ve top yan kale direğine çarpıp filelerle buluşuyor.

86.DK: Galatasaray üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Semih Kaya oyundan alınırken, Tarık Çamdal yerine oyuna dahil oluyor.

86.DK: Ceza yayının hemen sağında kazanılan serbest vuruş için topun başına Oscar Scarione geçiyor. Oscar Scarione, doğrudan kaleye şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

82.DK: Sol kanatta topla buluşan Olivier Veigneau ortasını kale ağzına doğru gönderiyor. Bu noktada Fernando Muslera topu istediği gibi tokatlayamıyor ve top Tunay Torun'un önünde kalıyor. Tunay, altıpasın hemen sağında yakın mesafeden sert bir şut çekiyor ancak top kendi takım arkadaşından geri geliyor.

81.DK: Galatasaray cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Selçuk İnan oyundan alınırken, Jose Rodriguez oyuna dahil oluyor.

80.DK: Kasımpaşa üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Ferhat Kiraz, Hakan Arslan'ın yerine oyuna dahil oluyor.

75.DK: Tunay Torun, topu elle kontrol ettikten sonra hakem Barış Şimşek'e itirazlarda bulununca sarı kart ile cezalandırılıyor.

70.DK: Umut Bulut golde asist yapan oyuncu oluyor.

70.DK: Kasımpaşa takımında oyuncu değişikliği, Bengali Koita oyundan alınırken, Tunay Torun yerine oyuna dahil oluyor.

70.DK: Kasımpaşa oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Yonathan Del Valle, yerini Adem Büyük'e bırakıyor.

70.DK: GOOOLL!! Galatasaray, Selçuk İnan'ın attığı gol ile farkı 2'ye çıkarıyor. Sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu ortasını arka direğe doğru yapıyor. Bu noktada Umut Bulut topa istediği şekilde vuramıyor ve top ceza sahası içi sol çaprazında Selçuk İnan'ın önünde kalıyor. Selçuk topu sağına çektikten sonra çok şık bir vuruş yapıyor ve top yan kale direğine çarpıp ağlarla buluşuyor.

68.DK: Emre Çolak'ın ara pasıyla sağ kanatta topla buluşan Martin Linnes'de bekletmeden pasını penaltı noktası gerisindeki Umut Bulut'a atıyor. Umut, müsait pozisyonda topun gelişine sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ancak kaleci Ramazan Köse bu şutu zorda olsa kurtarmayı başarıyor.

65.DK: Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta süratle ilerleyen Olivier Veigneau ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

63.DK: GOOOLL!! Galatasaray, Lukas Podolski ile maçta 2-1'lik üstünlüğü yakalıyor. Sol kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk, ortasını ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Bengali Koita ters bir kafa vuruşu yapıyor ve top arka direkte Lukas Podolski'nin önünde kalıyor. Podolski'de arka direkte boş pozisyonda şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

61.DK: Ceza yayının içinden Eren Derdiyok sol ayağıyla yerden şutunu çekiyor ancak kaleci Fernando Muslera bu şutu kurtarmayı başarıyor.

59.DK: Paslaşılarak kullanılan kornerin ardından topla buluşan Olivier Veigneau sol kanattan ortasını yapıyor ancak Galatasaray savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

58.DK: Kazanılan serbest vuruş için topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk'un arka direğe gönderdiği ortasını savunma uzaklaştırıyor.

57.DK: Hakan Arslan, rakibi Selçuk İnan'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

54.DK: Kaleye uzak mesafeden tam cepheden gören bir noktadan Emre Çolak sert bir şut çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

54.DK: Kazanılan köşe vuruşu için topun başına tekrar Selçuk İnan geçiyor. Selçuk'un, ön direğe açtığı ortasını defans kafayla uzaklaştırmayı başarıyor.

54.DK: Sağ kanattan serbest vuruş için topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk'un, ceza sahası içerisine gönderdiği ortasını savunma kornere atmayı başarıyor.

50.DK: Sağ kanattan Sabri Sarıoğlu'nun altıpasın önüne gönderdiği ortasını savunmada Cristian Titi uzaklaştıran isim oluyor.

49.DK: Sol kanatta topla buluşan Yonathan Del Valle ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Oscar Scarione topa istediği şekilde vuramayınca top doğrudan auta çıkıyor.

46.DK: Andre Castro'nun pasıyla topla buluşan Yonathan Del Valle ofsayta yakalanıyor.

46.DK: Galatasaray ikinci yarıya değişiklik ile başlıyor. Bilal Kısa oyundan alınırken, Umut Bulut yerine oyuna dahil oluyor.

46.DK: Hakem Barış Şimşek ikinci yarının düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Galatasaray başlıyor.

DEVRE ARASI

45.DK: Hakem Barış Şimşek maçın ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona eriyor.

45.DK: Sağ kanatta topla buluşan Olcan Adın ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada Semih Kaya boş pozisyonda kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

45.DK: İlk yarının sonuna oynanmamış süre olarak en az 2 dakika ilave ediliyor.

45.DK: Sol kanattan Yonathan Del Valle köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçiyor. Yonathan Del Valle'nin ön direğe gönderdiği ortasını Olivier Veigneau arkaya aşırtmak istiyor ancak savunma topu uzaklaştırmayı başarıyor.

43.DK: Sağ kanattan Galatasaray, Bilal Kısa ile serbest vuruş kullanıyor. Bilal Kısa'nın, altıpasın önüne doğru gönderdiği ortasına kafa vuruşunu yapmak isteyen Olcan Adın ofsayta yakalanıyor.

39.DK: Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Yonathan Del Valle topu sağına çektikten sonra çok sert bir şut çekiyor ancak kaleci Fernando Muslera zorda olsa bu şutu kurtarmayı başarıyor.

35.DK: Kaleye uzak mesafede hafif sağ çaprazdan Andre Castro kaleye şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

34.DK: Olcan Adın'ın pasıyla topla buluşmak isteyen Lukas Podolski ofsayta yakalanıyor.

33.DK: Orta sahanın biraz ilerisinde kazanılan serbest vuruş için topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk'un, ceza sahası içerisine gönderdiği ortasına kimse dokunamıyor ve top doğrudan kaleci Ramazan Köse'de kalıyor.

31.DK: Lukas Podolski, faul beklediği pozisyonda hakem Barış Şimşek'e itirazlarda bulununca sarı kart ile cezalandırılıyor.

31.DK: Ceza sahası içi sol çaprazında Yonathan Del Valle sağ ayağıyla yerden şutunu çekiyor ancak bu şutu kaleci Fernando Muslera zorlanmadan kurtarmayı başarıyor.

29.DK: GOOOLL!! Kasımpaşa, Oscar Scarione ile maçta 1-1'lik eşitliği yakalıyor. Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında sağ kanatta topla buluşan Andre Castro pasını ceza yayının hemen gerisindeki Oscar Scarione'ye atıyor. Scarione'de ceza sahası içi sağ çaprazına gelir gelmez şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

28.DK: Müsabaka kaldığı yerden devam ediyor.

27.DK: Sağ taraftan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından topla buluşan Strahil Popov ortasını altıpasın hemen önüne doğru gönderiyor. Bu noktada Eren Derdiyok kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üstünden auta çıkıyor.

27.DK: Hakem Barış Şimşek su molası nedeniyle oyunu durduruyor.

25.DK: Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Bengali Koita sağ ayağıyla şutunu çekiyor ancak bu şut farklı bir şekilde auta çıkıyor.

21.DK: Ceza sahası içine uzun atılan pası iyi kontrol eden Oscar Scarione savunmaya rağmen penaltı noktasının hemen gerisinden şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

20.DK: Ceza yayının hemen sağında Yonathan Del Valle topu soluna çektikten sonra şutunu çekiyor ancak yerden giden bu şutu kaleci Fernando Muslera kontrol etmeyi başarıyor.

20.DK: Olcan Adın'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Lukas Podolski ofsayta yakalanıyor.

18.DK: Kaleye uzak mesafeden tam cepheden Oscar Scarione kaleye şansını deniyor ancak kaleci Fernando Muslera rahat bir şekilde bu şutu kontrol etmeyi başarıyor.

14.DK: Galatasaray 2. gole çok yaklaşıyor ! Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Lukas Podolski sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ancak top yan kale direğine çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

13.DK: Selçuk İnan, golde asist yapan oyuncu oluyor.

13.DK: GOOOLL!! Galatasaray, Bilal Kısa'nın golüyle maçta 1-0'lık üstünlüğü yakalıyor. Sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına Selçuk İnan geçiyor. Selçuk'un, ön direğe doğru gönderdiği ortasına iyi yükselen Bilal Kısa kafa vuruşunu yaparak fileleri havalandırmayı başarıyor.

10.DK: Ceza yayının hemen sağında topla buluşan Andre Castro kaleye şansını deniyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

6.DK: Orta sahada kaptığı topla süratle ilerleye Bengali Koita, ceza sahası içi sağ çaprazına gelir gelmez şutunu çekiyor ancak top kalenin üstünden farklı bir şekilde auta çıkıyor.

4.DK: Orta sahanın biraz ilerisinde kazanılan serbest vuruş için topun başına Oscar Scarione geçiyor. Oscar Scarione'nin, penaltı noktasına doğru gönderdiği ortasını savunmada Koray Günter uzaklaştıran isim oluyor.

1.DK: Hakem Barış Şimşek maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye konuk ekip Kasımpaşa başlıyor.

- Oynanan bu mücadelelerde Galatasaray 47 gol atarken, Kasımpaşa 23 kez fileleri havalandırmayı başardı.

- İki ekip arasında oynanan 24 resmi mücadelenin 14'ünü Galatasaray, 3'ünü Kasımpaşa kazanırken, 7 maçtada eşitlik bozulmadı.

- Kasımpaşa cephesinde ise Kenneth Omeruo, İsmail Ayaz ve Aydın Yılmaz 18 kişilik kafileye dahil edilmeyen isimler.

- Ev sahibi ekipde Wesley Sneijder, Aurelien Chedjou, Jason Denayer gibi önemli isimlerin yanı sıra kart cezaları bulunan Ryan Donk, Hakan Balta ve Yasin Öztekin bu maçta forma giyemeyen isimler oluyor.

- Kasımpaşa ise 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile topladığı 43 puanla 7. sırada bulunmaktadır.

- Galatasaray bu sezon 10 galibiyet, 11 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile elde ettiği 41 puanla 8. sırada bulunuyor.

- Türk Telekom Arena stadyum'unda saat 16:00'da başlayacak olan bu zorlu mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek.

- Spor Toto Süper Lig 30.hafta karşılaşmasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

MAÇ ÖNCESİ
Diğer sayfada...

[PAGE]

Ligde kötü bir bir dönem geçiren ve 8. sıraya kadar gerileyen sarı-kırmızılı ekip, taraftarı önünde Kasımpaşa'yı yenerek moral bulmaya çalışacak.

Türk Telekom Arena'da saat 16.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Barış Şimşek yönetecek.

Eksikler can sıkıyor
Kasımpaşa karşılaşması öncesi Galatasaray'da cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu dikkati çekiyor.

Sarı-kırmızılı takımda, Süper Lig'deki Antalyaspor maçında kırmızı kart gören Ryan Donk ve Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Hakan Kadir Balta ile yine Antalyaspor mücadelesinde sarı kart cezalısı durumuna düşen Yasin Öztekin, Kasımpaşa'ya karşı forma giyemeyecek.

Sakatlığı bulunan oyunculardan Selçuk İnan'ın takımla çalışmalara başlaması teknik heyetin yüzünü güldürürken, Wesley Sneijder, Aurelien Chedjou ve Jason Denayer'in tedavileri ise sürüyor.

Galatasaray takımında sarı kart ceza sınırında bulunan tek isim ise Fernando Muslera.

GALATASARAY - KASIMPAŞA

STAT: Türk Telekom
HAKEM: Barış Şimşek
SAAT:16.00
YAYIN: Lig TV

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Koray, Semih, Carole, Bilal, Selçuk, Sabri, Emre, Olcan, Podolski.
TEKNİK DİREKTÖR: J. Olde Riekerink

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Titi, Veysel, Veigneau, Castro, Hakan, Koita, Scaione, Del Valle, Eren.
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay