Galatasaray transfere hızlı başladı!

Galatasaray transfere hızlı başladı!
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakibi Beşiktaş'ı Icardi'nin attığı iki golle deviren ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Ofspor'u yenerek tur atlayan Galatasaray iç transfer için çalışmalarına başladı.

Özellikle son derbide attığı 2 nefis golle Galatasaray'a çok kritik 3 puan kazandıran Icardi, sadece hücumdaki etkisiyle değil, savunmadan çıkardığı toplar, önde yaptığı pres, takım arkadaşlarıyla uyumu ve taraftarla kısa sürede kurduğu bağla, büyük fark yaratmayı başardı.

Fanatik'te yer alan habere göre Sarı-kırmızılılar, 29 yaşındaki futbolcunun bonservisini alarak 3-4 yıl daha faydalanmanın hesapları içinde. Erden Timur, önümüzdeki günlerde Fransa'ya giderek PSG yetkilileriyle masaya oturacak.

Sarı-kırmızılılar'ın bu transfer girişimindeki en büyük şansı, hem Icardi'nin Galatasaray'da çok mutlu olması ve burada kariyerine devam etmeye sıcak bakması hem de PSG'nin tecrübeli golcüyle yolları ayırmak istemesi.

Galatasaray cephesinin hedefi, operasyonu herhangi bir bonservis bedeli ödemeden tamamlamak.

Arjantinli yıldız kiralama bedeli olmadan, sadece 750 bin Euro maaş ödemesi artı eşi Wanda Nara'ya ödenen 1 milyon Euro'luk komisyonla kadroya dahil edilmişti.

Yine buna benzer bir anlaşma, maaş olarak da senelik 3-4 milyon Euro bandında bir kontrat yapılması düşünülüyor.

İngiltere Championship ekiplerinden Norwich'ten kiralanan 26 yaşındaki futbolcu, son haftalarda forma şansı buldukça kanatlara büyük hareket getirdi ve buradaki alternatif problemini ortadan kaldırdı.

İngiliz kulübüyle bonservis görüşmelerine hemen başlanacak. Kosovalı futbolcu, Galatasaray'da kalmayı çok istiyor. Kulüp de 5 milyon Euro civarında bir bonservis bütçesi ayırmış durumda.

Bu transferle de bizzat Erden Timur ilgilenecek ve pazarlıklar önümüzdeki hafta itibarıyla başlayacak.