Galatasaray, Vermaelen ve Rojo'nun peşinde !

Galatasaray, Vermaelen ve Rojo'nun peşinde !
Güncelleme:

Sol ayaklı tecrübeli bir stoper arayan Galatasaray, Vermaelen ve Rojo'yu listesine aldı.

Hakan Balta’nın kadro dışı kalmasından sonra takıma tecrübeli bir sol ayaklı stoper transferi yapmak isteyen, fakat bunda başarılı olamayan Galatasaray, ligin 12.haftasından itibaren bu mevkideki sıkıntıları bir türlü atlatamadı.

GALATASARAY MATHİEU'YU LİSBON'A KAPTIRMIŞTI

Serdar Aziz, Denayer, Maicon ve Ahmet Çalık’ın sağ ayaklı olması Hırvat teknik adam Igor Tudor’un işini bir hayli zorlaştırırken, özellikle Denayer’in Trabzonspor ve Başakşehir maçlarında sol içte görev alması takımı bir hayli sıkıntıya sokmuştu. Yaz ayı transfer sezonunda Barcelona’dan ayrılarak Sporting Lisbon’a giden Mathieu’yu imza aşamasına kadar getiren, fakat son bir kararla bu transferden vazgeçen Galatasaray’ın Ocak ayında sol ayaklı bir stoper alacağı ortaya çıktı. Maicon’un yanına iyi bir oyuncu bakan sarı kırmızılı kulübün Thomas Vermaelen’in durumunu araştırdığı öğrenilirken, bazı menajerlerin M.United’dan ayrılacağı anlaşılan Marcos Rojo’yu teklif ettiği ifade edildi.

VERMAELEN FAZLA FORMA ŞANSI BULAMADI

Barcelona formasıyla en son Haziran ayında oynanan Uluslararası Şampiyonlar Kupası’nda görev alan Vermaelen toplamda 73 dakika sahada kalırken, Belçikalı stoper İspanya Kupası’nda Real Murcia deplasmanında 90 dakika forma giymişti.

ROJO TAKIMDAN AYRILMAK İSTİYOR

Manchester United formasıyla bu sezon U23 takımında 46 dakika forma giyen ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan Rojo’nun Galatasaray’a gelmeye sıcak baktığı anlaşılırken, bu transfer için Atletic Bilbao’nun da devrede olduğu öğrenildi.