Galatasaray Vida için girişimlere başladı

Galatasaray Vida için girişimlere başladı
Güncelleme:

Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'le pazarlık masasına oturduğu Vida için atağa geçen Galatasaray, Hırvat stoperi renklerine bağlamak istiyor.

Sezona fırtına gibi giren Galatasaray'dan Beşiktaş'a son dakika çalımı. 

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için ezeli rakip son dakikada devreye girdi, transferde rekabet kızıştı.

İşte detaylar...

Domagoj Vida’yla anlaşan ve transferi bitirmek için gün sayan Beşiktaş’ın karşısına ‘ezeli rakip’ çıktı. Sarı-Kırmızılılar 29 yaşındaki stoper için Dinamo Kiev’in kapısını çaldı. Habertürk'ün haberine göre, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle 1.4 milyon Euro ekside olan Beşiktaş, bu sorunu nasıl çözeceğini düşünürken; transferin hızlı ekibi Galatasaray, Vida için devreye girerek tüm planları bozdu.

'GALATASARAY’A GİDERSE DE GİTSİN’

Stoper arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar’ın Hırvat oyuncu için Ukrayna ekibine teklif yaptığı öğrenilirken, pazarlıkların kızışması üzerine Kartal’ın bu transferde şimdilik geri adım attığı belirtildi.

Galatasaray Vida için girişimlere başladı - Resim : 1

Kendi aralarında durum değerlendirmesi yapan Beşiktaşlı yöneticilerin şunları söyledikleri öğrenildi:

“6 ay sözleşmesi kalan bir oyuncu için yüksek bir bonservis bedeli ödemek Beşiktaş’ın ekonomik çizgisine uymaz. Galatasaray’a giderse de gitsin. Vida bizim için olmazsa olmaz değil”

Başkan Orman’ın görüşüne katılan Şenol Güneş, Vida için kulübün kasasından fazla para çıkmaması gerektiğini söyledi.

Habertürk