Galatasaray yeniden anlaştı !

Galatasaray yeniden anlaştı !

Galatasaray, bu sezon da Şampiyonlar Ligi maçlarına göğsünde THY yazılı formalarda çıkacak.

Bu sezon da Şampiyonlar Ligi maçlarına göğsünde THY yazılı formalarla çıkacak olan Galatasaray yeni anlaşmaya göre şirketin Afrika’daki yeni uçuş tanıtımlarına da takım olarak katılacak.

Şampiyonlar Ligi’nde göğüs reklamı için Türk Hava Yolları ile anlaşan Galatasaray’a ilginç bir öneri geldi. Sarı-kırmızılılar tarafından kabul edilen projeye göre, Cim-Bom sadece THY ismini formasında taşımayacak. Aynı zamanda şirketin çeşitli etkinliklerinde de boy gösterecek.

Buna göre THY yetkililerinin Afrika’da gerçekleştirilecek yeni uçuş tanıtımlarında Galatasaray futbol takımından yararlanmak istediği dile getirildi. Sarı-kırmızılı kulübün de buna sıcak baktığı ifade edildi.

Açıklama yapılacak

Galatasaraylı futbolcuların takım halinde bu etkinliklere katılarak Afrika’da, THY’nin reklamını yapacağı öğrenildi. THY ile Galatasaray arasındaki sponsorluk anlaşmasının büyük oranda gerçekleştiği ve tarafların bu hafta gerekli açıklamaları yapacağı belirtildi.

Galatasaray geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yurt dışı maçlarında göğsünde THY yazılı formalarla sahaya çıkacak. Cim-Bom lig ve kupa için ise başka bir firmanın ismini göğsünde taşıyacak.

Milliyet