Galatasaray yıldız ismin peşinde !

Galatasaray yıldız ismin peşinde !

Bugüne dek Podolski, Huntelaar ve Soldado gibi isimlerle anılan Galatasaray yönetiminin esas hedefinin Pato olduğu ortaya çıktı.

Sarı kırmızılılar, 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız için dün harekete geçti ve menajeri ile görüşmelere başladı.

İşte Galatasaray’ın peşinde olduğu Brezilyalı yıldız.. 
Spor kamuoyu Podolski, Huntelaar ve Soldado gibi isimler ile temasa geçildiğini düşünse de Galatasaray’ın perde arkasında transferini bitirmek için harekete geçtiği yıldızın Alexandre Pato olduğu ortaya çıktı.
Forvet bölgesine bu sezon dünyaca ünlü bir ismi transfer etmek isteyen Başkan Dursun Özbek ve kurmayları Brezilyalının peşine düştü. 
25 yaşındaki Sambacı için Galatasaray dün resmen harekete geçti. Milan Kulübünden ayrıldıktan sonra ülkesi Brezilya’ya dönen ve Sao Paulo Kulübü’nde kiralık olarak forma giyen Pato için Cimbom, yıldız oyuncunun menajeri ile görüştü.

TANIDIK İSİM ALBERTO ZİLİANİ
Pato’nun transferi için Cimbom tanıdık bir isimle masaya oturdu. Prandelli’nin CAS Mahkemesi’nden davasını geri çekme sırasında başkan Dursun Özbek başta olmak üzere Galatasaray yönetimi ile iyi ilişkiler kurulan Alberto Ziliani’nin Pato’nun da menajeri olması yıldız oyuncu için yakın temas kurulmasını sağladı. 
Prandelli ile yapılan barış anlaşmasında etkin rol oynayan Alberto Zıliani, dün Galatasaray Kulübü ile bu kez Pato için bir araya geldi. 
Corintihans Kulübü ile 31 Aralık 2016 tarihinde kontratı bitecek olan Pato için Galatasaray yönetimi Brezilyalılara bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro teklif edecek.

Brezilya Milli Takımı'nda 28 maçta forma giyip 10 gol atan Pato, geçen sezon kiralık oynadığı Corinthians'ta 16 karşılaşmada 6 gol, 2 asist üretti.

ALEXANDRE PATO KİMDİR?

Doğum tarihi: 1989
Doğum yeri: Pato Branco (Brezilya)
Boy: 1.80 metre
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Internacional, Milan, Corinthians, Sao Paulo

Hürriyet