Galatasaray'a 3 Temmuz göndermesi !

Galatasaray'a 3 Temmuz göndermesi !

3 Temmuz'a sadece üç büyük takımın dahil edildiğini söyleyen Mosturoğlu, Galatasaray'ın sürece dahil edilmemesini sorguladı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, katıldığı Habertürk yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Habertürk canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı. 3 Temmuz Operasyonu'nu "FETÖ'nün başyapıtı" olarak nitelendiren Mosturoğlu, "Balyoz ve Ergenekon bunun yanında oyuncak kalır" yorumunda bulundu.
 
Şekip Mosturoğlu "12 Mayıs'ta Kadıköy'de yaşananlar, takım otobüsünün kurşunlanması olayları 3 Temmuz'dan ayrı yargılanamaz. Bu örgüt, futbol sektörüne girmek istemiş olabilir" dedi. 3 Temmuz süreciyle toplumsal bir kamplaşma yaratıldığını dile getiren Şekip Mosturoğlu "Fenerbahçe liderliğe yükselmişti Rize'de. Orada herhangi bir futbolcu ölmüş olsaydı, siz Türkiye çapında yaşanacak infiali düşünebilir misiniz?" dedi.
 
3 Temmuz değerlendirmesini sürdüren Mosturoğlu "Bu dosyada Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe var. Ancak 4. kulüp yok. Bakın 3 Temmuz'dan kim ne kadar istifade etmiş" sözleriyle Galatasaray'ın sürece dahil olmamasına vurgu yaptı.
 
Şekip Mosturoğlu konuyla ilgili detaylı açıklama yapmak üzere, kulüp olarak bir medya planı üzerinde çalıştıklarını ve bu planı uygulamaya sokmak için demokrasi mitinglerinin sona ermesini beklediklerinin de altını çizdi.