Galatasaray'da Hamit Altıntop dramı

Galatasaray'da Hamit Altıntop dramı

Galatasaray’da, Hamit Altıntop’un üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor.

Galatasaray’da, Hamit Altıntop’un üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor. Ağustos ayından bu yana sakat olan 33 yaşındaki futbolcu sahalara dönemeden sezonu kapattı.

Florya’da önceki gün gerçekleşen idmanda Koray Günter’le girdiği ikili mücadelede sakatlanan Hamit’in kontrollerinde ayak bileğinde kırık tespit edildi. Tecrübeli futbolcunun sezonu kapattığı belirtildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Hamit Altıntop’un ayak bileğinde darbeye bağlı posterior malleol kırığı oluştuğu tespit edildi” denildi.

Bu sezon Galatasaray forması ile maça çıkmayan Hamit Altıntop böylece sarı-kırmızılı kulüpteki 7. ciddi sakatlığını yaşadı. Tecrübeli oyuncu 2012’de geldiği Cim-Bom’da sakatlıklar nedeniyle 80’in üzerinde maçta forma giyemezken yaklaşık 350 günün üzerindeki süreyi tedavi ile geçirdi.

Hamit son iki sezonda sakatlıklar nedeniyle formasından uzak kaldı. Milli futbolcu son 2 sezonda 94 maçın sadece 32’sinde forma giyebildi. Daha önce kalça, uyluk, diz, kas ve adale sakatlıkları yaşayan gurbetçi futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.