Galatasaray'da korkutan gerçek !

Galatasaray'da korkutan gerçek !

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder'in, Gaziantepspor karşısında ayağının kırılmaması büyük şans olarak değerlendirildi.

İkinci yarıda sol ayak bileğine darbe alan ve kemikte ezilme ile yumuşak dokuda kanama belirlenen Hollandalı futbolcu, tecrübesi sayesinde çok kötü sonuçlar doğurabilecek bir durumdan kurtuldu. Sneijder’ın Astana karşısında forma giyebileceği ifade edildi.

Galatasaray, Gaziantep maçından üç puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşarken, az kalsın Sneijder’ı kurban ediyordu. Sol ayak bileğinden sakatlanan Hollandalı futbolcunun çok ucuz kurtulduğu, uzun süreli bir sakatlıktan döndüğü ortaya çıktı.

İkinci yarıda sol ayak bileğine darbe alan ve Medical Park Hastanesi’nde yapılan testleri sonucunda kemikte kontüzyon (ezilme) ve yumuşak dokuda hematom (kanama) tespit edildiği açıklanan Sneijder’in pozisyon esnasında ayağının kırılmaması büyük bir şans olarak gösterildi.

Bu tür müdahalelerin genelde çok ağır sonuçlar doğurduğu ama Sneijder’in tecrübesiyle bunu fark edip riski ortadan kaldırdığı dile getirildi.

Galatasaraylı futbolcu ve teknik kadro, önceki akşam yapılan müdahele sonrası büyük tepki göstermiş ama hakem bu pozisyonda kart bile göstermemişti. Tedavisine hemen başlanan Hollandalı yıldızın, Şampiyonlar Ligi’ndeki Astana maçında forma giymesinde herhangi bir sorun bulunmadığı öğrenildi.

Ayağı sargılı çıktı

Sakatlık nedeniyle Burak Yılmaz gibi bir starından mahrum kalan Galatasaray teknik heyeti, Sneijder’ın bu durumu karşısında rahat bir nefes aldı. Maçtan ayağı sargılı olarak ayrılan Hollandalı oyuncu, Kazakistan’da, Astana karşısında sarı-kırmızılıların en büyük hücum silahı olacak.

Milliyet