Galatasaray'da panik ! Inter maçı öncesi...

Galatasaray'da panik ! Inter maçı öncesi...

Galatasaray'da tribünlerin olası protestosunun paniği yaşanıyor...

Takımın son durumu masaya yatırılacak... Gidecekler ve kalacaklar konusunda son karar verilecek. Hamzaoğlu'nun istediği kaleci, ön libero ve golcü transferlerinin ismi belirlenecek. Ozan Tufan'ı almak için Bursaspor'a verilecek isimler netleşecek.

İki kupalı sezonun ardından transferde Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın gerisinde kalan ve Pazar günü İnter maçıyla İstanbul'da ilk kez taraftarının karşısına çıkacak olan Galatasaray'da tribünlerin olası protestosunun paniği yaşanıyor. Bugün Avusturya kampından dönecek olan Hamza Hamzaoğlu ile cumartesi bir araya gelecek olan Başkan Dursun Özbek, takımın son durumu hakkındaki raporu bu toplantıda masaya yatıracak.
 
KARDEŞ ÖZBEK DE TOPLANTIDA YER ALACAK

 
Başkan Danışmanı olan kardeşi Mehmet Özbek ve idari menajer Cenk Ergün'ün de katılacağı toplantıda Hamza Hamzaoğlu kaleci, ön libero ve golcü transferini şart koşacak. Melo'nun ayrılığı sonrasında adı listenin ilk sırasında olan Ozan Tufan için Bursaspor'a 3 futbolcu önerilecek. Kaleci transferi için ise Taffarel'in vereceği rapor görüşülecek.
 
TRİBÜNLERLE İLETİŞİM KURUN!
 
Mario Gomez'in Beşiktaş'a bedava kiralık gelmesi, Sneijder'in Melo'nun yerine önerdiği De Jong'un Florya'ya kadar gelip anlaşma sağlayamaması, Jem Karacan transferi ve Sabri'nin ikiye katlanan sözleşmesinin ardından Melo'ya karşılık menajerinin zorlamasıyla Jose Rodriguez'in alınması sarı-kırmızılı camiada büyük tepki çekmişti. Çiçeği burnunda Başkan Dursun Özbek'in Pazar günü oynanacak olan Inter maçında tribünlerin protestosundan çekindiği ve yönetici arkadaşlarının tribünlerle maçtan önce iletişime geçilmesini istediği öğrenildi.
 
TURGAY ŞEREN'E MORAL ZİYARETİ
 
G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile işadamı Yılmaz Ulusoy dün Florya'daki Galatasaraylılar Yurdu'nda kalan efsanevi kaleci Turgay Şeren'i ziyaret etti. Başkan Özbek, "Berlin Panteri Turgay Şeren'e bir nebze olsun enerji ve moral vermek istedik. Onlar bizim büyüklerimiz ve her zaman başımızın tacı" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şener ise, "Ben duygusal bir insanım. İnşallah siz giderken arkanızdan ağlamam" diye konuştu.
 
Sabah