Galatasaray'da Sneijder şoku !

Galatasaray'da Sneijder şoku !

Galatasaray'da Wesley Sneijder'in Trabzonspor ilk 11'ine alınmamış olması kafaları karıştırdı.

Süper Lig’deki Galatasaray – Trabzonspor mücadelesinde sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncu Wesley Sneijder’in kadroda olmaması büyük tepki çekti.

Mersin İdmanyurdu maçının son bölümünde oyundan çıkarken moralsiz olduğu gözüken Hollandalı futbolcunun, serbest vuruşu kullanmadığı için tepkili olduğu dile getiriliyordu.

“DİNLENDİRME AMAÇLI”

Galatasaray cephesinden Sneijder’in dizinden rahatsızlık yaşadığı ve birkaç haftadır fedakarlık yaptığı dile getirilirken, yıldız futbolcunun Trabzonspor mücadelesinde oynamaması yine de soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Mustafa Denizli, “Elimizdeki kadroyu en sağlıklı bir şekilde kullanmak mecburiyetindeyiz. Aşağı yukarı 3 aydır, 3 günde bir maç yapıyoruz. Sadece arada iki tane çarşamba’mız boş geçti. Dolayısıyla her maç için belli bölgelerde futbolcularımızı hem daha sağlıklı kullanmak hem de hazır tutmak bakımından bu tercihleri yapıyorum.” dedi.

Wesley Sneijder’in yedek soyunmasının gerekçesi olarak dizindeki sakatlığı mı yoksa taktik olarak mı kadroya alınmadı şeklindeki bir soruya ise Denizli, “Koruma amaçlı. İhtiyaç olmadığı müddetçe Wesley Sneijder’i bugün pek kullanmak niyetinde değilim. İnşallah ihtiyaçta olmaz. Çünkü önümüzde zorlu bir dönem var. Her futbolcumun sağlıklı bir şekilde bu maçların içerisinde olmasını lazım, böyle düşünüyorum.” diye cevap verdi.

Sneijder Trabzonspor maçında yedek kulübesinde olacak.