Galatasaray'da şok gerçek !

Galatasaray'da şok gerçek !

Galatasaray'da Fatih Terim ve futbolcuların kullandığı golf arabası, 15 bin TL’den satışa sunulmuş...

5 yıl önce Fatih Terim için yollanan araç, Aralık’ta bozuldu. Bir bakım servisi, 5 bin TL fatura kesti. Masraf karşılığı golf arabasını alan servisin sahibi sosyal medyada, “Galatasaray’a teşekkür ederiz” yazdı.

G.Saray Kulübü’nde Fatih Terim başta olmak üzere yıldız futbolcuların kullandığı golf arabası, 15 bin TL’den satışa sunuldu. Peki bu olayın perde arkasında yatan detaylar neler? Gelin yaşanan olayın perde arkasına birlikte göz atalım...
 
KULÜBÜN DEMİRBAŞI OLDU
 
BİR otel sahibi 2011’de dönemin G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim’e bir golf aracı hediye etti. G.Saray ile yolları ayrılan ve Türkiye Futbol Direktörü olan Terim de aracı kulübe bıraktı. Araç, G.Saray’ın demirbaşı oldu. Ancak Terim’e hediye edilen araba 3 ay önce bozuldu.
 
TAMİRE YOLLADILAR AMA
 
KULÜP, takımın idman sahasına giderken kullandığı aracı, Başakşehir Sanayi’deki bir servise tamire yolladı. Servis, 5 bin TL’lik masraf çıkardı. Galatasaray Kulübü de tamir masraflarını karşılamak yerine Öner Kaya’nın sahibi olduğu servise golf aracını 5 bin TL karşılığında bıraktı.
 
FACEBOOK'TA DA PAYLAŞTI
 
ÖNER Kaya, aracı tamir ettikten sonra Cimbom’u şampiyonluğa taşıyan oyuncuların golf arabasındaki görseli ile internette ilan verdi. Arabaya 15 bin TL fiyat biçen Kaya, nakit ödemede 2 bin TL indirim yapacağını söyledi.
 
MÜZEYE DEĞİL BAKIM SERVİSİNE
 
AVRUPA kulüplerinde başarı mimarları unutulmaz ve müzede sergilenir. Ancak G.Saray’da şampiyonlarının aracı satıldı.
 
'ANLAYIŞ İÇİN TEŞEKKÜRLER'
 
GOLF aracını satılığa çıkaran bakım servisi sahibi Öner Kaya, Facebook’ta, “Fatih Terim’in golf aracını satın aldık. G.Saray Kulübü’ne anlayışlarından dolayı teşekkür ederiz” mesajını paylaştı.

Hürriyet