Galatasaray'da şok olay !

Galatasaray'da şok olay !

Galatasaray'da Bilal Kısa'nın Benfica maçındaki kötü görüntüsü, "Rodriguez nerede?" sorusunu akıllara getirdi.

Lizbon’a götürülmesine rağmen 18 kişilik maç kadrosu dışında kalan İspanyol futbolcuyla Hamza Hamzaoğlu arasındaki gerilim iyice arttı. Hocasına tavır yapan genç oyuncu, son olarak Eskişehir maçında sürpriz (!) bir sakatlık yaşamış, oynamayacağını sosyal medyadan açıklamıştı.

Benfica maçında Bilal Kısa’nın orta sahada kötü bir görüntü çizmesi akıllara Jose Rodriguez’i getirdi. Ancak İspanyol futbolcunun, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na tavır yapması nedeniyle Lizbon’a gitmesine rağmen kadro dışı bırakıldığı ifade edildi.

Hamzaoğlu’nun, Rodriguez’in üzerini çizmesinde İstanbul’da oynanan Benfica maçının etkili olduğu belirlendi. Bu maçta 11’de oynamayı beklerken oyuncu, kendisini kulübede buldu. Hamza Hamzaoğlu’nun uzatmalarda oyuna almak istediği Rodriguez, ısınmak istemedi ve işi ağırdan aldı.

İsteksiz bir görüntü çizerek son saniyelerde şans bulan Rodriguez’in bu tavrından rahatsız olan Hamzaoğlu, bir sonraki Fenerbahçe maçında İspanyol futbolcuya hiç süre vermeyerek ilk cezayı verdi. Eksikler yüzünden Eskişehir maçında oynamasına kesin gözüyle bakılan Rodriguez’in bu maçtan bir gün önce son antrenmandaki sürpriz (!) sakatlığı ise kafaları karıştırdı. Hafif ağrısı bulunan ve oynamasına engel bir durum olmayan Rodriguez’in isteksizliği keyifleri kaçırdı.

Rodriguez özür dileyecek

Oyuncu, Eskişehir maçından önceki gece sosyal medyadan oynamayacağını açıklayarak bir ilke daha imza attı. Futbol direktörü Cenk Ergün’ün devreye girerek İspanyol oyuncunun Hamza Hoca’dan özür dilemesini isteyeceği öğrenildi. Böylece Rodriguez’in de kazanılması amaçlanıyor.

8 kez forma giydi

Jose Rodriguez bu sezon şu ana dek Galatasaray formasını sekiz kez giydi. 6 lig, 2 kupa maçında görev alan İspanyol futbolcu, 5 maça ilk 11’de başladı, toplamda 398 dakika forma giydi.

Milliyet