Galatasaray'dan 3 yıllık teklif !

Galatasaray'dan 3 yıllık teklif !

Galatasaray'ın, Frankfurt’un 26 yaşındaki Perulu stoperi için 3 yıllık sözleşme yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Galatasaray’ın stoper için listesindeki bir numaralı isim Carlos Zambrano. 26 yaşındaki Perulu futbolcunun temsilcileri, Sarı-Kırmızılı yönetici Cüneyt Tanman ile geçen hafta İstanbul’da bir görüşme yapmıştı.

Bugün'ün haberine göre; Aslan, Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'taki 1 yıllık opsiyonunu kullanarak sözleşmesini 30 Haziran 2016’ya kadar uzatan oyuncunun bonservisi için 1,5 milyon euroyu gözden çıkardı. Futbolcuya da 3 yıllık sözleşme teklif edilmesi planlanıyor. Bu arada Galatasaray'a, Schalke 04'te kadroda düşünülmeyen 29 yaşındaki Brezilyalı stoper Santana önerildi. Ancak Sarı-Kırmızılılar, önceliğin Zambrano’da olduğunu vurguladı.

GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTER 
Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Casareto, "Carlos'a yönelik Türkiye'den ilgi var. Galatasaray benimle doğrudan bağlantıya geçmiş değil. Ama bu konuda çok kişi aradı. Açıkça konuşmak gerekirse Carlos, Galatasaray'da oynamayı çok istiyor. Teklif resmi olarak yapılırsa, biz bunun üzerinde ciddi bir değerlendirme yapacağız. Türkiye'den bir başka büyük kulüp bizimle doğrudan temasa geçti. Ama ismini söyleyemeyeceğim. Türkiye bizim için önemli bir seçenek. Elbette ki oyuncum en iyi tercihi yapmak ister. Belli kriterleri var. Galatasaray çok büyük bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ve büyük bir vizyonları var. Büyük oyunculardan kurulu, şampiyon olmuş bir takım Bunlar Carlos için belirleyici kriterler. Elbette ki koşulların uygun oluşması durumunda Galatasaray'da oynamak ister" dedi.

Copa America, öncesi serbest bir oyuncu olarak transfer edilme ihtimali olan Zambrano için kulübü E.Frankfurt, kupada gösterdiği iyi performans sonrası yeni sözleşme teklif etti.

5 YILLIK YENİ SÖZLEŞME VE SERBEST KALMA MADDESİ 
Elio Casareto, konuyla ilgili olarak, "Eintracht Frankfurt'la 5 yıllık yeni sözleşme yaptık. Fakat bize söz verdiler. Carlos için iyi bir teklif gelirse kolaylık sağlayacaklar. Bir serbest kalma maddesi koyduk. (1.5 milyon Euro) bu paranın verilmesi durumunda oyuncum transfer edilebilir. Elbette ki çok sayıda talibi var. Bunları da değerlendireceğiz; ancak Galatasaray ve Türkiye bizim için çok önemli bir seçenek. Koşulların oluşması durumunda transferin gerçekleşmemesi için hiçbir neden yok" ifadelerini kullandı.

Pero milli takımında forma giyen 26 yaşındaki başarılı stoper, mücadeleci oyun anlayışı, tek hamle ve hava toplarındaki hakimiyeti ile dikkat çekiyor.

BEŞİKTAŞ TEMASTA 
Carlos Zambrano'ya talip olan takımlardan bir tanesi de Beşiktaş. Siyah beyazlılar oyuncunun temsilcisi Casareto ile şu anda temas halindeler. 

Bugün