Galatasaray'dan sürpriz hamle !

Galatasaray'dan sürpriz hamle !

Galatasaray, Young Boys'tan Leonardo Bertone'yi transfer listesine aldı.

Galatasaray, transferde rotayı sürpriz bir isme çevirdi. Sarı kırmızılı takım İsviçre'nin Young Boys takımında forma giyen 23 yaşındaki orta saha Leonardo Bertone'yi transfer listesine aldı.

Galatasaray, transferde sürpriz bir ismin peşine düştü! Seneye alternatifli bir kadro kurmak isteyen, ancak pahalı transferlerden kaçınan sarı kırmızılı takım İsviçre Ligi ekibi Young Boys'un 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Leonardo Bertone'yi radarına aldı.

İsviçre basının haberine göre Leonardo Bertone ile Galatasaray'ın dışında Werder Bremen, Monaco, Sporting Lizbon ve Anderlecht ilgileniyor. Merkez orta saha pozisyonunda forma giyen İtalyan asıllı İsviçreli futbolcu önlibero mevkiinde de oynayabiliyor. Bertone'nin piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro.

''GİDECEĞİM TAKIM BANA UYMALI''

Transfer söylentileri hakkında İsviçre basınına konuşan genç futbolcu, ''İzlendiğimi biliyorum ama teklif gelmedikçe burada kalmaya devam edeceğim. Young Boys'u seviyorum. Transfer olacağım takım kesinlikle bana uymalı.'' şeklinde konuştu.

Young Boys ile olan sözleşmesi 2019 yılına kadar devam eden Leonardo Bertone, bu sezon İsviçre ekibi ile toplam 37 maça çıkarken 4 gol ve 1 asist üretti. Bertone, İsviçre U21 Milli Takımı formasını da 13 kez giyerken, 1 gol kaydetti.

Sporx