Galatasaray'ın beklediği haber

Galatasaray'ın beklediği haber

Almanya’dan güzel haber geldi. Wolfsburg, Telles için Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

İnter’in 8.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Telles konusunda Almanlar devrede. Wolfsburg kulübünün yetkilileri, lig biter bitmez Galatasaray’la masaya oturacak.

Caner Erkin ile yeni sezon için anlaşmaya varan İnter, kiralık olarak oynayan Alex Telles’in üzerini çizmişti. Brezilyalı futbolcunun 8.5 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu bir mucize yaşanmazsa kullanmayı düşünmeyen İtalyan kulübü, Galatasaray’ın hesaplarını bozmuştu. Ancak Almanya’dan güzel haber geldi. Wolfsburg, Telles için Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Bundesliga ekibi, Süper Lig bittikten sonra Sarı-Kırmızılı yönetimle masaya oturacak. Aslan’ın ilk etapta kapıyı 8.5 milyon Euro’dan açması bekleniyor. 2014’te Telles’i Brezilya’dan 6 milyon 150 bin Euro karşılığında kadrosuna katan Cim Bom, pazarlıklarda kesinlikle bu rakamın aşağısına inmeyi düşünmüyor.

Bruma’da da hedef aynı

Real Sociedad’ta kiralık oynayan Bruma için de menacerine haber gönderildi. Yüksek bir teklif gelmesi halinde 21 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusu da kesin olarak satılacak.

Bu iki oyuncudan gelen paranın tamamen transfere harcanması planlanıyor.