Galatasaray'ın yoluna taş koydu

Galatasaray'ın yoluna taş koydu

Galatasaray'ın uzun süredir peşinde olduğu Lucas Leiva transferini neden bir türlü bitiremediği ortaya çıktı.

Jan Olde Riekerink'in raporu doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, Lucas Leiva'yı listenin başına yazdı, ancak transfere sürpriz engel çıktı..

Transfer için Liverpool ile temasa geçen sarı-kırmızılı ekibin, Jurgen Klopp nedeniyle Brezilyalı yıldızı imza attıramadığı iddia edildi.

Felipe Melo'nun geçen sezon takımdan ayrılmasının ardından bir türlü orta sahadaki savunma ağırlıklı oyuncu açığını kapatamayan Galatasaray, Liverpool'da forma giyen Lucas Leiva'yı transfer etmek için uzun süredir çaba gösteriyor. Liverpool ile bonservis konusunda anlaşan, Brezilyalı yıldızdan da olumlu yanıt alan sarı-kırmızılıların, transferi neden hala bitiremediği merak ediliyor.

Bugün İngiliz Daily Mail'de çıkan haber, Galatasaray'ın Leiva transferinde Jurgen Klopp'a takıldığını ortaya çıkardı. Gazete, Alman çalıştırıcının gelecek sezon Leiva'yı mutlaka kadrosunda tutmak istediğini öne sürdü.

Tecrübeli futbolcuyu ilk 11'de düşünmeyen Klopp'un, rotasyonda kullanmak istediği için Leiva'nın Galatasaray'a transferine engel olduğu belirtildi.

Aslında Liverpool'dan ayrılmak istemeyen Leiva'nın, Galatasaray'da daha fazla süre alacağını düşündüğü için İstanbul'a gitmeye sıcak baktığı da haberde yer aldı. 

Bu haber, Brezilyalı yıldızın Galatasaray'a transfer olmak için Klopp'un vereceği kararı beklediğini gözler önüne serdi.