Galatasaray'a Feghouli müjdesi

Galatasaray'a Feghouli müjdesi
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'a Sofiane Feghouli'den iyi haber geldi. Feghouli, idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

DHA'da yer alan habere göre, Galatasaray, Süper Lig'in 27.haftasında oynayacağı BB Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-kırmızılılarda sakatlıktan dönen Feghouli, idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana ısınma ve kuvvet çalışmaları ile başlandı. Daha sonra dört istasyonlu üçe üç dar alanda pas oyunları oynandı. Antrenmanın ana bölümünde beşe yedi savunma ve hücum organizasyonları üzerinde duruldu. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

FEGHOULI TAKIMLA ÇALIŞTI

Galatasaray'da sakatlığı atlatan Sofiane Feghouli, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Marcelo Saracchi ise fizyoterapistler ve kondisyonerler eşliğinde saha adaptasyon çalışmaları gerçekleştirdi. Emre Taşdemir de fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada takımdan ayrı çalıştı.

Sarı-kırmızılı takım, BB Erzurumspor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.