Galatasaray’a Pato müjdesi !

Galatasaray’a Pato müjdesi !

Sarı-kırmızılıların kadrosuna katmak istediği Pato'yu Corinthians bir an önce satmak istiyor.

Pato’yu gözüne kestiren Aslan’a büyük piyango… Milan formasıyla Avrupa’yı kasıp kavuran, bir dönem dünyanın en çok istenen futbolcuları arasında yer alan Alexandre Pato, son dönemdeki hatalı hamlelerle inişe geçti. Kariyerindeki bu başaşağı gidiş ise Cimbom için bir fırsata dönüştü. Menajerler aracılığıyla başlayan görüşmeler olumlu şekilde ve ciddi düzeyde devam ediyor. Şimdiye kadar kulübe için yaptığı transferlerle taraftarından tepki çeken sarıkırmızılı yönetim Pato ismi üzerinde yoğun çalışmalar yürütüyor.

Kimliğini sahaya yansıttığı dönemde değeri 40-50 milyon Euro’lar arasında gösterilen başarılı santrfor, taraftarlarla yaşadığı sorunlar, özel hayatındaki istikrarsızlık ve Avrupa futbolundan uzak kalmak gibi faktörler nedeniyle değerini oldukça kaybetti. Galatasaray, 6-7 milyon Euro dolayında bir bedeli işi sonlandırmak amacında; ki bu rakam Pato kalitesinde bir isim için oldukça uygun. Brezilyalı yıldız kendini Avrupa’da yeniden göstermek istiyor, Corinthians başkanı da “Her gün onu satmak için dua ediyorum” diyerek sambacının taliplerine pazarlıklarda çok zorlamayacaklarının mesajını gönderiyor.

BERLUSCONI’NIN DAMADI

Pato futbolu kadar çapkınlarıyla da gündemde bir isim. İtalya’da Milan forması giydiği dönemde kulübün sahibi Silvio Berlusconi’nin kızı Barbara ile yaşadığı aşk uzun süre manşetleri süslemişti. Ancak Barbara ve Brezilyalı yıldız mutlu birlikteliklerini evlilik gelmeyince sonlandırmak zorunda kalmışlardı.

AMK Gazetesi