Galatasaray'a şok üstüne şok !

Galatasaray'a şok üstüne şok !

Galatasaray da, Kopenhag maçı öncesinde iki ismin sakatlığı, teknik heyeti zor durumda bıraktı.

Galatasaray'da 3 puan alınan Torku Konyaspor maçının bedeli çok ağır oldu. Önceki gün TT Arena'da ecel terleri döken ve zor da olsa kazanan Cim-Bom'a sakatlardan kötü haber geldi. Şampiyonlar Ligi'nde salı günü Kopenhag ile karşılaşacak, ligde de Fenerbahçe derbisine çıkacak olan sarı-kırmızılılarda teknik heyet zor durumda kaldı.

Galatasaray'ı üzen ilk gelişme, son haftaların formda ismi Wesley Sneijder'de yaşandı. Hollandalı futbolcunun dün çekilen MR'ında, sağ arka adalesinde zorlanma tespit edilirken, yıldız oyuncunun tedavisine hemen başlandığı açıklandı.

Sneijder'in durumunun tahmin edilenden kötü olduğu ortaya çıkarken, sarı-kırmızılı futbolcunun 3 haftadan önce sahalara dönmesinin mümkün olmadığı dile getirildi. Sneijder böylece Galatasaray için kritik Kopenhag ve Fenerbahçe maçlarında görev alamayacak.

Cim-Bom'da yaşanan bir diğer şok ise Muslera'daki kırık oldu. Torku Konya maçında Gekas'ın darbesiyle acı içinde yerde kalan ve maçı sakat sakat tamamlayan kaleci Muslera'nın durumu da endişe yarattı.

Uruguaylı kalecinin yapılan kontrollerinde sağ ayak 1. parmağında stabil nondeplase kırık (yerinden oynamamış kırık) oluştuğu ortaya çıktı. Başarılı eldivenin de Kopenhag maçında oynayıp oynamamasının belli olmadığı bildirildi.

Belinde zorlanma meydana gelen Aurelien Chedjou'nun ise tedavisine başlandığı açıklandı. Ancak sarı-kırmızılı oyuncunun durumunun ciddi olmadığı bildirildi.