Galatasaray'da Özbek'ten 2 transfer hamlesi

Galatasaray'da Özbek'ten 2 transfer hamlesi
Güncelleme:

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, sportif direktör Ergün ve teknik direktör Tudor arasındaki görüşmelerde ocak ayı için iki transfer hamlesi kararlaştırıldı.

Sezon başına yaptığı flaş transferlerle damga vuran Galatasaray'da ocak ayı için takıma yeni katılacak isimler için çalışmalar sürüyor. Yevhen Konolpyanka için Schalke'ye kiralık ve bonservis ücretli iki teklif sunuldu. Filipe Luis'e 4.5 milyon Euro isteyen Atletico Madrid ile de pazarlık sürüyor.

IGOR TUDOR ÇOK İSTİYOR

Galatasaray'ın sol kanat hücumcusu olarak göz bebeği Konoplyanka sezon başında da kiralanmak istenmişti. Tudor bu konudaki onayını, "Ofansta her bölgede oynuyor" diye vermişti. Schalke'de bu sezon 1 gol 4 asist yapan Ukraynalı oyuncunun kendisi ve kulübüyle görüşmelere başladı. Sarı kırmızılı kulüp, kiralamak ya da bonservisi ile birlikte transfer etmek üzere 2 ayrı formülü Alman kulübü Schalke 04 ile konuşarak Konoplyanka'yı ocak ayında İstanbul'a getirmek istiyor.

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Galatasaray yönetimi, sol bek gözdesi Asamoah'ın transferini ocak ayında bitiremez ya da "Sezon sonu için" garanti alamazsa Filipe Luis'i kadrosuna katmayı planlıyor. Brezilyalı savunmacı için görüşmeler başladı. Filipe Luis'in menajeri geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelirken Galatasaray'da, Atletico Madrid ile görüştü.

İspanyol ekibi, 2019 yılına kadar kontratı bulunan oyuncu için 4.5 milyon Euro bonservis bedeli talep etti. 32 yaşındaki oyuncu için istenen bu rakamı aşağı çekmek amacıyla temaslar sürdürülüyor. Galatasaraylı yöneticiler, bu konuda kısa sürede bir netlik sağlamak amacında...