Galatasaray’da taraftarın beklediği zirve

Galatasaray’da taraftarın beklediği zirve

Geçen sezon çifte kupa alan Galatasaray, transferde suskun kaldı...

Dursun Özbek ilk kampa gelemedi ama bu kez Avusturya’ya çıkarma yapacak. Özbek, Hamzaoğlu ile görüşecek ve transfer çalışmalarını enine boyuna masaya yatıracak.

Geçen sezon çifte kupa alan Galatasaray, transferde suskun kaldı. Podolski, Bilal Kısa ve Carole gibi oyuncular kadroya katıldı ama Alman golcü hariç hiçbiri taraftarları tatmin etmedi. Sarı-kırmızılılar Zlatan Ibrahimovic gibi yıldızları hayal ediyordu. Eleştiriler Dursun Özbek üzerinde yoğunlaştı. Hamza Hamzaoğlu’nun da sık sık “Takım içindeki dengeleri bozamam” şeklinde konuşması ve pahalı transferlere karşı bir tutum sergilemesi de taraftarı kızdırdı. Bu duruma Özbek el koymaya karar verdi.

FORVET VE STOPER İSTİYOR
Başkan ilk kampa gelmeyi çok istiyordu. Fakat özellikle olağanüstü genel kurul ve diğer işler yüzünden amacına ulaşamadı. Dursun Özbek bu defa Avusturya’ya çıkarma yapacak. Özbek, Hamzaoğlu ile görüşecek ve transfer çalışmalarını enine boyuna masaya yatıracak. Hamzaoğlu’nun bir forvet bir de stoper istediği biliniyor. yönetim her iki mevkide forma giyen toplam 15 oyunculuk bir listeye sahip. Kulübün ekonomik yapısı da göz önünde bulundurulacak ve uygun isimler transfer edilecek.

AMK