Galatasaray'dan 2018'in ilk sürprizi: Ozan Tufan...

Galatasaray'dan 2018'in ilk sürprizi: Ozan Tufan...
Güncelleme:

Fenerbahçe'de Antalya kampına götürülmeyen ve kendisine kulüp bulması bildirilen Ozan Tufan, Galatasaray ile yakınlaşmaya başladı.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu, aralarında sıkı bir bağ olan Fatih Terim'in yanına giderek yeniden eski parlak günlerine dönmenin planlarını yapıyor.

Ozan Tufan'ın Terim aşkı karşılıksız değil. Tecrübeli teknik adam da milli takımda el üstünde tuttuğu isimlerden olan Ozan'ı G.Saray'da görmek istiyor.

Terim ay-yıldızlı ekipte orta sahanın yanı sıra sağ bek bile oynattığı genç futbolcudan, sıkı bir çalışma sonrası yeniden yüksek düzeyde verim alabileceğine inanıyor.

Kapalı kapılar ardında ise Fenerbahçe'nin Ozan Tufan'ı ezeli rakibine kolay kolay satmayacağı konuşuluyor. Ancak bazı kesimler de, Fenerbahçe'nin Galatasaray cephesinden gelebilecek 5-6 milyon euro civarındaki bir teklife kesinlikle 'hayır' demeyeceği görüşünde.

Ayrıca Katar’ın El-Gharafa takımının başına geçen Bülent Uygun, Ozan’a teklif yapabileceklerini söyledi. Katar ekibinin kapıyı çalması halinde Fenerbahçe Yönetimi’nin kapıyı 10 milyon Euro’dan (45 milyon TL) açması bekleniyor.

El-Gharafa’nın dışında İspanyol takımları Deportivo ve Sociedad’ın yanı sıra Süper Lig’den Osmanlıspor ve Akhisar’ın Ozan’ı kiralamak istediği öğrenildi.

Fotomaç