Galatasaray'dan gol şov !

Galatasaray'dan gol şov !
Güncelleme:

Kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor'u sahasında 4-1 mağlup etti.

Aslan sezonu şovla açtı! Galatasaray ligin ilk haftasında konuğu Kayserispor’u 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek taraftarıyla barıştı ve ilk haftadan liderliği aldı. Galatasaray’ın yenileri taraftarlardan alkış aldı.

AÇILIŞI TOLGA YAPTI
Galatasaray, 16. dakikada Tolga Ciğerci'nin golüyle Kayserispor karşısında öne geçti. Sağ kanattan Garry Rodrigues, son çizgiye indikten sonra yaptığı ortasında Tolga Ciğerci, altıpas içinde vuruşunu yaparak topu ağlarla buluşturdu.

Tolga Ciğerci futbol kariyerinde 3.5 yıl sonra ilk kez gol attı. Galatasaray formasıyla da ilk golünü kaydetti.

KAYSERİSPOR BERABERLİĞİ YAKALADI
29. dakikada Kullanılan kornerde kale önünde kafa vuruşunu yapan Levent Gülen, topu Galatasaray ağlarına gönderdi ve skoru 1-1'e getirdi.

BELHANDA'DAN MUHTEŞEM GOL 
Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda 35. dakikada Galatasaray formasıyla Süper Lig'deki ilk golünü attı be takımını yeniden öne geçirdi. Mariano'nun ortasını ceza sahasında Gomis indirdi. Topu önüne alan Belhanda, Kayserispor ağlarını sarstı.

GOMİS DE SİFTAH YAPTI
37'de bu kez Cimbom'un bir başka yeni yıldızı Gomis sahneye çıktı. 2 dakika önce golünü atan Younes Belhanda Bafetimbi Gomis'in golünün hazırlayıcısı oldu. Fransız golcü, Cristian Sapunaru'yu geçtikten sonra sağ ayağıyla yerden çok sert vurarak topu ağlarla buluşturdu.

KAYSERİSPOR 10 KİŞİ 
Kayserisporlu Lopes, 85. dakikada 2. sarıdan kırmızı kart gördü. Galatasaraylı futbolcuların yoğun itirazları sonrası Kayserisporlu Tiago Lopes 2. sarı karttan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Gomis duble yaptı, Galatasaray skoru 4-1'e getirdi. Gomis attığı golden sonra Selçuk İnan'a koşup sarıldı.

SERDAR AZİZ, 239 GÜN SONRA FORMASINA KAVUŞTU 
Kayserispor karşısında stoper olarak sahaya çıkan Serdar Aziz, 239 gün sonra yeniden formasına kavuştu. 
Sarı-kırmızılı ekibin geride kalan sezonun 15. haftasında 18 Aralık 2016'da oynanan Osmanlıspor karşılaşmasında ciddi bir sakatlık geçiren Serdar Aziz, bu müsabakanın ardından ilk kez resmi bir maçta görev aldı. 

SELÇUK İNAN VE YASİN ÖZTEKİN YEDEK 
Galatasaray'da sakatlıkları nedeniyle son yapılan antrenmanlarda düzenli yer alamayan Selçuk İnan ve Yasin Öztekin, maça yedekler arasında başladı. 

Sarı-kırmızılı ekibin iki tecrübeli oyuncusu, teknik direktör Tudor'dan maç içinde şans bekledi. 

TÜM TAKIM TRİBÜNE ÇAĞRILDI 
Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç öncesi ısınmaya çıkan Galatasaray takımını tribüne çağırdı. 
Takımı önce birlikte tribüne davet ederek alkışlayan sarı-kırmızılı futbolseverler, ardından oyuncuları tek tek çağırarak "üçlü" çektirdi.

Müsabaka öncesi Galatasaray taraftarlarının en büyük ilgi gösterdiği isim kaleci Fernando Muslera oldu. Isınmak için sahaya çıktığında alkışlarla karşılanan Muslera, tezahüratlar eşliğinde müsabakaya hazırlandı. 

Seçiniz...