Galatasaray'dan Hasan Ali Kaldırım atağı

Galatasaray'dan Hasan Ali Kaldırım atağı
Güncelleme:

Lionel Carole ile yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray, Hasan Ali Kaldırım'ı istiyor.

İyi bir teklif gelmesi halinde Carole’la yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray, rotayı Fenerbahçe ile henüz sözleşme yenilemeyen ve bonservisi elinde olan Hasan Ali Kaldırım’a çevirdi.
 
Galatasaray, sol bek konusunda da çalışmalarını sürdürüyor. Manchester City’nin gözden çıkardığı Gael Clichy konusunda temaslarına devam eden Galatasaray’ın kurmayları, başka isimleri de gündemine aldı.

Geçen sezon sol bekte forma giyen ancak teknik direktör İgor Tudor’un çok fazla tercih etmediği Lionel Carole’a iyi bir teklif gelmesi halinde gönderilmesi planlanıyor. İşte bu noktada da gündeme gelen futbolcunun, Fenerbahçe’nin sol beki Hasan Ali Kaldırım olduğu bildirildi. Sarı- Lacivertliler’le sözleşmesi sona eren Hasan Ali, henüz kulübüyle yeni bir kontrata imza atmadı.

Durumunu sordular

Alınan bilgiye göre milli futbolcu, eski sözleşmesinde 1.4 milyon Euro kazanıyor ve bu kez senelik 1.7 milyon Euro civarında bir para istiyor. Fenerbahçe’nin ise buna sıcak bakmadığı ve gelişmeleri yakından takip eden Cim Bom’un, menacerler aracılığıyla 27 yaşındaki oyuncunun durumunu sorduğu öne sürüldü.

Fanatik