Galatasaray'dan İbrahimovic bombası

Galatasaray'dan İbrahimovic bombası
Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dünyaca ünlü golcü Zlatan İbrahimovic'i transfer etmek istiyor.

Forvet hattında Bafetimbi Gomis ve Eren Derdiyok ikilisine kalan Galatasaray’da Sinan Gümüş’ün takımdan ayrılmak istemesi sarı kırmızılı yönetimi transferde harekete geçirdi. 

Geçtiğimiz günlerde Futbol Direktörü Cenk Ergün’ün ‘Transferde sürprizimiz olacak’ açıklamalarından sonra Ribery ve Arda Turan’a odaklanan camia, iki yıldızdan birinin sarı kırmızılı formayı giymesini beklerken, Galatasaray’ın asıl sürprizinin dünyaca ünlü golcü Zlatan İbrahimovic olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon Manchester United’da 46 maça çıkan ve 28 gol 9 asistlik performansıyla göz kamaştıran İsveçli forvetin Anderlecht’le oynanan maçta ayağının kırılması, 35 yaşındaki ünlü futbolcunun ManU’dan ayrılmasına neden olurken, İbrahimovic’in sosyal medya üzerinden sık sık video paylaşması ve eski görüntüsünde olması Galatasaray’ı bu transferde istekli kılıyor.

Şu ana kadar 3 kulüpten teklif aldığı belirtilen Zlatan İbrahimovic için Melbourne City’nin devrede olduğu ifade edilirken, Avusturalya kulübünün yıldız golcü için PR yüzü olma şeklinde planlarının olduğu anlaşıldı. Zlatan’dan gelecek son kararı bekleyen Galatasaray; Fernando, Gomis, Mariano, Belhanda gibi yıldızları kadroya katarak İbrahimovic’i ikna etmeye çalışırken, başkan Dursun Özbek’in yıldız golcüyle 1+1 yıllık anlaşma yapmak için tüm şartları seferber ettiği öğrenildi.

Dursun Özbek’in, Ünal Aysal döneminde transfer edilen Drogba’nın bir benzeri olarak Zlatan İbrahimovic’i kadroya katmak için yoğun uğraş verdiği anlaşılırken, Galatasaray’ın bir sol bek, orta saha ve yedek kaleciyle sezonu kapatacağı bildirildi.