Galatasaray’dan Johansen atağı

Galatasaray’dan Johansen atağı

Galatasaray, başarılı ön libero Johansen için Celtic'in kapısını çaldı. Yönetim, 25 yaşındaki oyuncuyu satış opsiyonlu olarak kiralamak istiyor.

Galatasaray, gözünü orta sahadaki boşluğa dikti. Sarı-kırmızılılar son olarak listesine geçen sezonlarda Celtic’te başarılı performansıyla dikkat çeken Stefan Johansen’i aldı. Zaman kaybetmeden İskoç kulübünün kapısını çalan sarı-kırmızılı yöneticiler, kıran kırana pazarlıklara başladı. Galatasaray, orta sahada bitmek bilmeyen enerjisiyle ön plana çıkan Johansen’i, satış opsiyonlu kiralamayı planlıyor.
 
3 MİLYON EURO GÖZDEN ÇIKTI

Gelecek sezon sözleşmesinin sona erecek olması nedeniyle Celtic’in de Johansen’i satmayı düşünmesi Galatasaray’ın elini güçlendirdi. Cimbom’un, İskoçlara kiralama bedeli haricinde 3 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli önerdiği öğrenildi. Pazarlıklar sürerken, sarı-kırmızılılar da Norveçli ön liberoyu ikna etmek için menajeriyle görüşmelere başladı. Galatasaray yönetimi, Celtic’i ikna etmesi halinde bayramdan sonra oyuncuyu resmen açıklayacak.
 
STEFAN JOHANSEN KİMDİR?
Galatasaray’ın kadrosuna katmak istediği Stefan Johansen, 25 yaşında… Profesyonel kariyerine 2007 yılında altyapısından çıktığı Bodo Glimt takımında başlayan Johansen, 2 yıllık Stromsgodset macerasının ardından 2014 yılında 2 milyon pound bonservis bedeli ile Celtic’e transfer oldu. 29 kez Norveç Milli Takım formasını da giyen Johansen, ulusal formayla 3 kez fileleri havalandırdı

Sözcü