Galatasaray'dan müthiş seri

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'de tam 11 maçtır mağlubiyet yüzü görmezken, bu karşılaşmaların 10'undan galibiyetle ayrıldı.

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, 90. dakikada bulduğu golle Kardemir Karabükspor'u 3-2 yendi.

 
Maça oldukça etkili başlayan sarı-kırmızılı takım, 17. dakikada Sofiane Feghouli, 22. dakikada ise Maicon'un golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarırken, Kardemir Karabükspor, 27. dakikada Yatabare ile 84. dakikada da penaltıdan Seleznov'un golleriyle skoru eşitledi.

Sarı-kırmızılı takımın Brezilyalı savunma oyuncusu Maicon, 90. dakikada kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golüne imza atarak skoru belirledi ve Galatasaray'a 3 puanı getiren isim oldu.

Galatasaray, bu sonuçla ligdeki puanını 19'a çıkararak namağlup liderliğini sürdürdü.

Maicon'un performansı göz doldurdu 
Sarı-kırmızılı takımda savunma oyuncusu Maicon, maçın en dikkati çeken ismi oldu.

Bir savunma oyuncusu olarak Kardemir Karabükspor ağlarına 2 kritik gol gönderen Brezilyalı stoper, takımının galibiyetine önemli bir katkı sağladı.

Maicon, 1 gol attığı Osmanlıspor karşılaşmasının ardından Kardemir Karabükspor filelerini de 2 kez havalandırarak ligdeki gol sayısını 3'e çıkardı.

Feghouli yine golünü attı 
Galatasaray formasıyla ilk kez 11'de maça başlayan Sofiane Feghouli, yine golünü attı.

Geride kalan haftada Bursaspor ağlarını havlandırmayı başaran Feghouli, Kardemir Karabükspor karşısında takımını 1-0 öne geçiren isim oldu ve toplam 2 gole ulaştı.

Ligde 11 maçtır yenilmiyor 
Sarı-kırmızılı takım, Kardemir Karabükspor müsabakasını kazanarak ligdeki yenilmezlik serisini 11 maça yükseltti.

Ligdeki son mağlubiyetini, geride kalan sezonun 30. haftasında Kasımpaşa'ya kendi sahasında 3-1'lik skorla yaşayan Galatasaray, ardından bu kulvarda çıktığı 11 karşılaşmada 10 galibiyet ve 1 beraberik alarak rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı.

Geride kalan sezonun son 4 maçını da kazanan Galatasaray, bu sezonki 7 maçta ise 6 galibiyet ile 1 beraberlik alırken, bu süreçte taraftarı önünde çıktığı 6 maçı da kazanmayı bildi.

Seçiniz...