Galatasaray'dan Pato hamlesi

Galatasaray'dan Pato hamlesi
Güncelleme:

Fernando ve Maicon, Pato transferi için Galatasaray yönetimine yardım edecek.

Bafetimbi Gomis'in yanına yıldız bir golcü arayan Galatasaray, Pato ile ilgileniyor.

Önümüzdeki sezon Avrupa kupalarını da hesaba katan Galatasaray, Gomis'e süper bir partner buldu. Gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapmaya başlayan Galatasaray dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Alexandre Pato için harekete geçti. 

Geçen transfer döneminde de gündeme gelen ve küçük bir farkla elden kaçan 28 yaşındaki futbolcu Çin'de fırtına gibi esse de mutsuz. Tianjin Quanjian forması altında oynadığı 25 maçta 15 gol 3 asist gibi göz dolduran bir performans sergileyen Pato, yeniden Avrupa sahnesine çıkmak istediğini menajerine bildirdi.  

AVRUPA AŞKINA 

Eren Derdiyok'un birinci forvet olacağı bir takıma gitmek istemesini ve seneye Avrupa kupalarını da hesaba katan Galatasaray yönetimi, Bafetimbi Gomis'le iyi bir ikili olacağını düşündüğü Pato için harekete geçme kararı aldı. Brezilyalı yıldızın yakın arkadaşı olan Maicon ve Fernando'dan da bu transfer için yardım istenecek. 

2019 sonunda sözleşmesi bitecek başarılı forvete cazip bir teklif sunacak olan sarı-kırmızılılar, Çin ekibini cüzi bir bonservise ikna etmeye çalışacak.

Açık Mert Korkusuz