Galatasaray'ın yeni kadrosu taraftarı coşturdu

Galatasaray'ın yeni kadrosu taraftarı coşturdu
Güncelleme:

Galatasaray’ın ilk haftada oynadığı görkemli futbol, başarısız geçen iki seneyi unutturdu.

Galatasaray, Kayserispor önünde 4-1'lik skorla şov yaptı, ilk haftadan liderliği kaptı. Bu durum hem taraftarları hemde camiayı heyecanlandırdı.

Üstelik takımda henüz önemli eksikler var. Feghouli, sakatlığı nedeniyle eylül başında takıma katılabilecek. Sol bektransferi Asamoah da geri sayımda. Boşta tutulan ‘66 numaraya' ise Arda Turan'ın gelmesi bekleniyor.

Başkan Özbek bu iki transferi, “Bitmeden bir şey söylemek zarar verir. Çalışmaların devam ettiğini söylemek yeterli olur” sözleriyle doğruladı. ‘Rüya kadro' için geri sayıma geçildi.

ORTA SAHA VE SAĞ BEK TAŞ GİBİ

Belhanda orta sahası topa sert, süratli ve yaratıcı. Kayseri maçındaki 3'e 1 baskılarla kazanılan topların gol pozisyonuna dönüşmesi bunun kanıtı. Mariano da takıma kalite kattı, sağ bek coştu.

Galatasaray'ın yeni kadrosu taraftarı coşturdu - Resim : 1

GOMIS VE FÜZE GİBİ ŞUTLARI

Gomis, 32 yaşında ama sanki 21'lik delikanlı gibi güçlü. Şutları ise ayrıca etkili. Kalecileri çaresiz bırakansaatteki hızı 100 km.'yi aşan iki ‘füzesi' fragman gibiydi. Boş alanlara yaptığı koşular da tecrübe kokuyor.

ÖZLENEN HIRS GERİ DÖNDÜ

Futbolcular sanki yeni futbola başlıyormuş derecesinde iştahlı. Özlenen hırsın geriye dönmesiyle takımınseviye atladığı ortada. Oyuncuların, kapasitelerini son seviyeye kadar zorlanması, sahaya hemen etki etti.