Gençlerbirliği İbrahim Üzülmez'le anlaştığını açıkladı

Gençlerbirliği İbrahim Üzülmez'le anlaştığını açıkladı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör İbrahim Üzülmez ile anlaştıklarını açıkladı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teknik direktör İbrahim  Üzülmez ile anlaştıklarını açıkladı.
 
Cavcav, Üzülmez'in de yer aldığı, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki  yönetim kurulu toplantısının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, "İbrahim  Üzülmez ile anlaştık. Yılmaz hocanın mukavelesini bugün tek taraflı feshediyoruz  ancak federasyon kapalı olduğu için resmi işlemleri yılbaşında sonra yapacağız"  dedi.
 
Üzülmez'in başarıya aç bir teknik direktör olduğuna dikkati çeken  Cavcav, teknik adamın, futbolculuk döneminde 11 yıl Beşiktaş'ta oynadığına işaret  ederek, "Çok sayıda değerli hocalarla çalışmış, milli takım görmüş ve  Elazığspor'da 6 maçta takımı lider duruma çıkartmış. Kendisini kanıtlayacak.  Birinci ligde (Süper Lig) bir kulübe gitmesinin onun için paradan daha önemli  olduğunu kabul etti" diye konuştu.
 
Üzülmez'le anlaştıklarını ve herhangi bir problem olmadığını anlatan  Cavcav, "Türkiye Futbol Federasyonu tatilde. Yılmaz hocanın mukavelesini bugün  tek taraflı feshediyoruz. Ancak federasyon kapalı olduğu için resmi işlemleri  yılbaşında sonra yapacağız" ifadelerini kullandı.
 
Başkent ekibinde teknik direktör Yılmaz Vural göreve getirildikten 5 gün sonra Eskişehirspor karşısında alınan 2-0'lık mağlubiyetin ardından İlhan Cavcav tarafından görevinden alınmıştı.
 
Cavcav zorda!..
 
Yılmaz Vural ile transferde fikir ayrılığına düşen ve yollarını ayıran İlhan Cavcav, Vural'ın sözleşmesindeki tazminat nedeniyle zora düştü.
 
Eskişehirspor karşılaşması sonrası Yılmaz Vural'ın takımdan gönderilecek oyuncular ve transfer listesi ile ilgili aralarında çıkan problem nedeniyle önce Cavcav sonra Vural açıklamalar yapmıştı. Bu gelişmenin üzerine İlhan Cavcav, takımın yeni hocasını buldu. İbrahim Üzülmez ile anlaşan Cavcav'ın resmi sözleşmeyi imzalayabilmesi için önce Yılmaz Vural ile olan sözleşmeyi fesih etmesi gerekecek. Bugün öğleden sonra yapılan yönetim kurulu toplantısından İbrahim Üzülmez ile yola devam etme kararı alan ve ara transferde alınacak, gönderilecek futbolcular ile ilgili durum değerlendirmesi yapan Cavcav'ın teknik adamla ilgili aldığı karar ancak Vural ile olan sözleşmenin feshinden sonra uygulanabilecek.