Giuliano için Trabzonspor Zenit ile anlaştı !

Giuliano için Trabzonspor Zenit ile anlaştı !
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sağlık kontrolünden geçirdiği Giuliano için Trabzonspor Zenit ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe'nin Rusya'nın Zenit takımından kadrosuna katmaya hazırlandığı Brezilyalı 10 numara Giuliano transferinde son dakika gelişmesi yaşandı. Trabzonspor bu oyuncu için kulübü Zenit ile anlaşmaya vardı. Bordo-Mavili takımın sambacı futbolcu ile görüşmeleri sürüyor.

Fenerbahçe, Brezilyalı 10 numara Giuliano'yu İstanbul'a getirmiş ve sağlık kontrolünden geçirmişti. Sarı-Lacivertliler transferi resmiyete dökmeye hazırlanırken flaş bir gelişme yaşandı. Transfer için devreye Trabzonspor girdi. Bordo-Mavililer, Giuliano için kulübü Zenit ile anlaşmaya vardı. Oyuncu ile görüşmeler de menajeri üzerinden devam ediyor.

10 milyon Euro teklif ettiler...

50. yılına şampiyonluk parolası ile başlayacak Trabzonspor Zenit Kulübü'ne oyuncunun bonservisi için 10 milyon Euro teklif etti. Rus Kulübü'de Trabzonspor'un bu teklifini kabul etti. Bordo-Mavililer Onazi ve Rodellaga'nın satışından gelecek para ile bu transferin büyük bir bölümünü karşılayacak. Ayrıca 10 milyon Euro 1 yıl içinde 3 taksitle ödenecek.

Giuliano'dan Usta'ya görüntülü mesaj

Trabzonspor, Zenit ile anlaştıktan sonra Brezilyalı futbolcunun temsilcisi ile görüşmelere başladı. Başkan Usta oyuncunun menajerine Trabzonspor'a gelip gelmeyeceğini sordu. Bunun üzerine Giuliano'nun Başkan Usta'ya "Merhaba Trabzonspor başkanı menajerimle görüşebilirsiniz" şeklinde görüntülü mesaj gönderdiği öğrenildi.

750 bin Euro fazla önerdiler

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin oyuncuya önerdiği yıllık ücretten 750 bin Euro daha fazla teklif etti. Brezilyalı futbolcunun temsilcisi bugün saat 5'e kadar Bordo-Mavili kulübe cevap verecek.

MAHMUT USLU'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Trabzonspor'un "Zenit ile anlaştık, futbolcu bizim" dediği Giuliano için son sözü Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu söyledi.

"Biz oyuncu ve kulübü görüştük, her iki taraf ile anlaştık." diyen Uslu "Futbolcuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncu da bizi istediği için Fenerbahçe'ye geldi. Şu anda bizim açımızdan bir sorun yok. Bu konuda bizim son sözümüz bu. Daha fazla konuşmayacağız. Eğer detay öğrenmek istiyorsanız, bu iddiada bulunan Trabzonsporlu yöneticilere sorun" ifadelerini kullandı.

Fanatik