Giuliano Trabzonspor maçında oynayacak

Giuliano Trabzonspor maçında oynayacak
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano'nun fizik olarak hazır halde olduğu ve Trabzonspor maçında oynayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın deplasmanda Makedon temsilcisi Vardar ile karşılaşacak olsa da akıllar pazar günü Trabzonspor ile oynanacak olan lig maçında...

Pazar günü Kadıköy’deki büyük buluşmada tüm gözler özellikle yeni transfer Giuliano’nun üzerinde olacak. Zenit’ten transfer edilen Brezilyalı futbolcu, fiziksel olarak hazır duruma geldi. Bu nedenle zorlu Trabzonspor mücadelesinde Giuliano’nun oynamasına yönelik planlar yapılıyor.

Brezilyalı oyuncu kısa sürede takımla da kaynaştı. Yapılan taktik idmanlarda Giuliano ile arkadaşlarının uyumu artırılmaya çalışılıyor. Sarı-lacivertli camianın uzun süredir beklediği yaratıcı orta saha oyuncusundan beklenti büyük. Brezilyalı yıldız da antrenmanlarda attığı paslar ve oyunuyla kalitesini ilk günden gösterdi. Valbuena ile birlikte Giuliano’nun, hücumda yaşanan sıkıntıya yeni sezonda çare olması bekleniyor.

Kadroda yok

Brezilyalı futbolcu UEFA listesinde yer almıyor. Miroslav Stoch’tan boşalan yere ise Soldado’nun ismi yazıldı. Sarı-lacivertliler, forvet hattında sıkıntı yaşadığı için tercihini ileri içten yana kullandı.

Öte yandan sakatlığı bulunan Mehmet Ekici’nin de Trabzonspor maçına yetiştirilmesi planlanıyor. Adalesinden sakatlanan milli futbolcu için özel program hazırlandı. Ekici’nin cuma günü takımla yapılacak çalışmada deneneceği belirtildi.